Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

paniprzyroda 00:52, 03 sty 2016

U Ciebie jak zawsze ciekawostki i humor, aby tak dalej w Nowym Roku Bombka z warsztatów niezwykle urokliwa
aldonaz 11:17, 03 sty 2016

Miro, oby tylko ogrody nam doroślały i dzieci! Z przyjemnością i uśmiechem na twarzy czyta się Twoje przemyślenia. Czekam z niecierpliwością na wizytówkę. Może dane mi będzie w tym roku zobaczyć Twój ogród na żywo?
Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Gruszka_na_w... 12:48, 03 sty 2016

Miro, dzięki za porady )
Gdybyś znalazła chwilę czasu, wklej fotki tej hortensji pnącej.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gabriela 16:05, 03 sty 2016

Najlepszego w Nowym Roku, kochana. Odprawiasz czary tymi zabaweczkami na choinkę, różami, fotkami z ogrodu pięknego. Marzenie Aldony jest i moim.
Kalendarz ogrodowy - dobra rzecz, warto wiedzieć nie tylko co się wsadziło, ale i kiedy to było i jaka była pogoda. Myślę że nasze wpisy pogodowe z końca grudnia AD 2015, będą jednymi z bardziej spektakularnych - jednego dnia plus 15, drugiego już minus 10.
Jana 08:29, 05 sty 2016

Czekam już na wizytówkę powoli też rozglądam się za nasionkami ale u mnie w sklepach w tym zakresie "bida", kalendarz też muszę kupić, taki zwykły by mieć zawsze przy sobie,.....śliczna ta serduszka, z żółtymi liści nie widziałam
Tamaryszek 10:35, 07 sty 2016

Pomyślności w Nowym Roku, Miro!
Ciekawa jestem Twojej wizytówki, taki skondensowany obraz ogrodu to fajny pomysł dla odwiedzających długie wątki.
Nie okrywasz pierisa na zimę? U mnie nawet okrywany czasem nie kwitnie.
waldek727 10:54, 07 sty 2016

Izuniu.
Tupię nóżkami że zajrzałaś na ,,Ogrodowisko", tylko dlaczego robisz to tak rzadko?
Milka 11:15, 08 sty 2016

Mira mam białą firletkę, słabo sie rozsiewa, jeśli w tym roku obrodzi, chętnie sie podzielę
Powodzenia w nowym roku, niech sie wiedzie pod każdym względem
Pszczelarnia 11:18, 08 sty 2016

aldonaz napisał(a)
Miro, oby tylko ogrody nam doroślały i dzieci! Z przyjemnością i uśmiechem na twarzy czyta się Twoje przemyślenia. Czekam z niecierpliwością na wizytówkę. Może dane mi będzie w tym roku zobaczyć Twój ogród na żywo?
Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Ja też chcę. I z Aldoną i do ogrodu.

Czyta się świetnie.

I parasolki są super. Porównanie z Moczarowym adekwatne.
marzena 18:44, 09 sty 2016

Mira, widzę, że pokazujesz różności bardzo to miło się ogląda
ale ja jakoś nie mogę wracać do lata, wiosny itp po prostu czekam na naturalny bieg przyrody...

dzięki za rady u mnie, pozdrawiam miło