Miro, oby tylko ogrody nam doroślały i dzieci! Z przyjemnością i uśmiechem na twarzy czyta się Twoje przemyślenia. Czekam z niecierpliwością na wizytówkę. Może dane mi będzie w tym roku zobaczyć Twój ogród na żywo?
Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Miro, dzięki za porady )
Gdybyś znalazła chwilę czasu, wklej fotki tej hortensji pnącej.
Najlepszego w Nowym Roku, kochana. Odprawiasz czary tymi zabaweczkami na choinkę, różami, fotkami z ogrodu pięknego. Marzenie Aldony jest i moim.
Kalendarz ogrodowy - dobra rzecz, warto wiedzieć nie tylko co się wsadziło, ale i kiedy to było i jaka była pogoda. Myślę że nasze wpisy pogodowe z końca grudnia AD 2015, będą jednymi z bardziej spektakularnych - jednego dnia plus 15, drugiego już minus 10.
Czekam już na wizytówkę powoli też rozglądam się za nasionkami ale u mnie w sklepach w tym zakresie "bida", kalendarz też muszę kupić, taki zwykły by mieć zawsze przy sobie,.....śliczna ta serduszka, z żółtymi liści nie widziałam
Pomyślności w Nowym Roku, Miro!
Ciekawa jestem Twojej wizytówki, taki skondensowany obraz ogrodu to fajny pomysł dla odwiedzających długie wątki.
Nie okrywasz pierisa na zimę? U mnie nawet okrywany czasem nie kwitnie.
Mira mam białą firletkę, słabo sie rozsiewa, jeśli w tym roku obrodzi, chętnie sie podzielę
Powodzenia w nowym roku, niech sie wiedzie pod każdym względem
Mira, widzę, że pokazujesz różności bardzo to miło się ogląda
ale ja jakoś nie mogę wracać do lata, wiosny itp po prostu czekam na naturalny bieg przyrody...