Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 08:15, 24 maj 2016

Karol99 napisał(a)
Podziwiam fotki.

Karol bardzo mi schlebia Twoja opinia.
Chciałabym fotki robić super ale jestem leń i raptuś - powinnam szukacć światła, statyw i takie tam - a ja siadam widzę coś wstaję i pstryk ...no i już nie siadam tylko idę działać
tak było wczoraj

Anda 08:55, 24 maj 2016

Miro, jaka lubię u Ciebie bywać Lubie Cię czytać i oglądać Twój piękny ogród i warzywnik. Takie SPA jak to gdzie byłaś tez bym chciała
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Pszczelarnia 10:28, 24 maj 2016

Wpadłam, żeby zobaczyć czy byłaś tam, gdzie ja myślę.
A więc pamiętaj Lilaki w Wojsławicach 2017.

Żywokost daję po kwitnieniu. Wtedy jest czas na potas dla pomidorów w gruncie (u mnie). I tak sobie to natura sama wymyśliła.

Cudnie masz w ogrodzie, lekko. A ten głóg Twój, to szczepiony? Miałam białego głoga w sadzie, jednoszyjkowy? (wycięłąm, bo stał na drodze i na przekór) - nie chorował. Ale widzę rośnie nowy (z nasiona? z korzenia?).
margaretka3 11:07, 24 maj 2016

Żeleźniaka Ci bardzo, bardzo gratuluję U mnie nie skiełkował.
A byłaś też tam, gdzie planowałaś być? Ciekawość mnie zżera, a Ty milczysz, emocje i zdjęcia nam dawkujesz. Droczysz się troszkę
Cudowny maj jest u Ciebie!
marzena 22:28, 24 maj 2016

Mira, ja też barzdo dziękuję za wszystkie roślinki, podobno ma się nie dziękować...
no, ogród piękny, ostatnio widziałam 'na żywo' podziwialam warzywnik, jagodnik, pięknie jest, ale wiem, ile to pracy kosztuje...
Jana 22:31, 24 maj 2016

piękne zdjęcia i miejsca jakie zobaczyłaś zazdroszczę wojaży Twoja kalina wygląda jak hortensja, czy pamiętasz jej nazwę?
mira 22:51, 24 maj 2016

Anda napisał(a)
Miro, jaka lubię u Ciebie bywać Lubie Cię czytać i oglądać Twój piękny ogród i warzywnik. Takie SPA jak to gdzie byłaś tez bym chciała

Ewo bardzo Ci dziękuję i cieszę się, że zaglądasz. Miejsce ciekawe jak będziesz chciała podam namiar - powietrze i spokój a do tego pyszne jedzonko ach

bardzo blisko był zamek Czocha - już od wielu lat chciałam go zobaczyć i zawsze było za daleko tym razem się udało

trochę za duża grupa zwiedzających się nam trafiła

mira 22:54, 24 maj 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Wpadłam, żeby zobaczyć czy byłaś tam, gdzie ja myślę.
A więc pamiętaj Lilaki w Wojsławicach 2017.

Żywokost daję po kwitnieniu. Wtedy jest czas na potas dla pomidorów w gruncie (u mnie). I tak sobie to natura sama wymyśliła.

Cudnie masz w ogrodzie, lekko. A ten głóg Twój, to szczepiony? Miałam białego głoga w sadzie, jednoszyjkowy? (wycięłąm, bo stał na drodze i na przekór) - nie chorował. Ale widzę rośnie nowy (z nasiona? z korzenia?).

Lilaki Wojsławice zanotowane.

To czekam aż kwiatki przekwitną i siup do wiadra.

Nie wiem już czy szczepiony był możliwe że tak.

Bodziszki super są - jak nie wiem co dosadzić to zawsze bodziszki

mira 23:00, 24 maj 2016

margaretka3 napisał(a)
Żeleźniaka Ci bardzo, bardzo gratuluję U mnie nie skiełkował.
A byłaś też tam, gdzie planowałaś być? Ciekawość mnie zżera, a Ty milczysz, emocje i zdjęcia nam dawkujesz. Droczysz się troszkę
Cudowny maj jest u Ciebie!

Nic się nie droczę siedzę w ogrodzie do wieczora i czasu mniej.
Jak przyjedziesz to sobie ukopiesz żeleźniaka.

Bodziszek Rozanne już przekwitł a nie wiem czy raz jeszcze zakwitnie bo mam go pierwszy sezon.

Katkak 23:02, 24 maj 2016

O raju, a mi tak się marzy zwiedzenie tego zamku. W Malborku byłam dwa razy (a zapowiada się trzeci, bo przecież synowi muszę pokazać ), a do zamku Czocha jakoś mi nie po drodze . W Twoim ogrodzie niezmiennie jestem zakochana, ale przecież to wiesz .