Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 22:51, 15 lip 2017

Kasia tylko Ty mogłaś wypatrzeć - kiedyś jeszcze gwizdała jak się przechodziło i wszystkich to denerwowało
Katkak 22:54, 15 lip 2017

Boziu, jak pięknie

cudowne smaczki . Kocham takie
Katkak 22:59, 15 lip 2017

Mirciu ja miałam na studiach kubek, który po podniesieniu grał. Na początku każdy mówił - ale świetny! Kup mi taki! A jak kończyli pić kawę to warczeli na niego

widzicie to bogactwo, te smaczki?
To teraz uwaga: tadaaam - mikro krzesełka
Katkak 23:06, 15 lip 2017

warzywnik - marzenie

rabaty aż kipią od bogactwa roślin

niby ot tak położone kamyki, a to takie urocze

Mireczko jeszcze jutro powrzucam zdjęcia, bo teraz zmykam lulu. Ogromnie dziękuję Ci za to, że zaprosiłaś nas do swojego królestwa i mogliśmy spędzić niesamowity dzień w tak wyśmienitym towarzystwie
mira 23:17, 15 lip 2017

Kasiu raz jeszcze dziękuję , za piękny dzień,urocze prezenty, miłe komentarze i piękne fotki - rany jak Ty wszystko widzisz

miłego dnia jutro
sylwia_slomc... 00:28, 16 lip 2017

mira napisał(a)

Sylwia - wspaniale !!!

zagadka dla Ciebie to u mnie czy u Kasi ?

U Ciebie na bank A co do beczki wytnij górę, popsikaj farbą w spraju brązową, owiń matą wiklinową lub trzcinową( wiklinowa dłużej wytrzyma)i zwiąż sznurem konopnym i będziesz mieć jak u mnie na wodę lub można ziemi nasypać i roślinki posadzić. Lub uprawiać ziemniaka, wiesz jak? Sypiesz na dno troszkę ziemi, rozkładasz ziemniaki i przysypujesz cienko, jak wyjdą na wierzch znowu cienko przysypujesz i tak do wypełnienia beczki, a potem we wrześniu bęczkę przewrócić i ziemniaczki z ziemi wybrać....warunek dno trzeba podziurkować
sylwia_slomc... 00:32, 16 lip 2017

Super Kasia ogród pokazała, całkiem nowe miejsca i dodatki, żaba w koronie skradła me serce A do warzywnika Aga dobrze mówi rok w rok duuużo kompostu i będą zbiory jak marzenieŚwietny dzień mieliście Wszyscy
kasiek 08:56, 16 lip 2017

Mirus oglądam i podziwiam - ja też zakochałam się w Twoim ogrodzie jak go zobaczyłam, masz niesamowite wyczucie i tatent Bardzo żałuje że akurat zbiegły mi się imprezy ale nie odpuszczę Twojego ogrodu i jescze Cie nawiedzę Relacja Kasi fantastyczna, masz pieknie Kobieto i niesamowicie klimatycznie - tak jak lubimy
ogrodula 09:05, 16 lip 2017

Super się rozrosły rojniki co robisz z donicą zimą dołujesz?
Richie 15:19, 16 lip 2017

Mira, bardzo dziękuję za zaproszenie na spotkanie do Twojego ogrodu.
Miło mi było poznać nowych gości i w ich towarzystwie podziwiać ciągle zmieniający się ogród a że jesteś kobietą pracującą to efekty są widoczne
Warzywniak zachwyca i myślę że zbiorami się podzielisz
Sorry, że prezent trochę zmarniał ale znając Twoją klinikę postawisz go na nogi
Dzięki, że przywiozłaś do mnie gości i burzę, było wiele atrakcji nie przewidzianych i to jest fajne.
Pozdrawiam i do następnego spotkania