mira
22:05, 02 kwi 2018
Gruszka Hania - Twoje bratki są cudowne i dobrze że znalazłaś dobre źródło. Ja w marketach nie kupuję roślin, nie mogę patrzeć jak są albo zalane albo przesuszone.
Sok z brzozy lał się niesamowicie ale widzę że już zwalnia mocno.
Wiertło 9 mm, 3 cm pod kątem w dół. Niestety nie wiem jak sok przetrzymać. Za to co się opiłam to moje. Jeszcze ten tydzień i trzeba będzie zaczopować/.
Przytulanie leci oczywiście
od stycznia regularnie
.
Ten wiąz jest bardzo kruchy i obawiam się że za długo nie pociągnie.
Krokusowa łączka odnowiona i wreszcie dziś dopiero rozkwitła. Muszę ją obfocić.
Kataka - ja kupiłam go w maju ub roku czyli rok czekałam
. No cóż poczekam a tymczasem patrzę sobie jak rośnie. Rośnie w miejscu które w tym roku modernizuję na maksa - modrzew wycięty.
Cięcia jeszcze będzie dużo. Pęcherznice do radykalnego odmłodzenia, 3 jałowce aut - zmieni się trochę ale i światła przybędzie - ja się cieszę, kurcze a tak się cieszyłam jak je sadziłam.
Jak zupełnie się nie ma wyobraźni jak się sadzi takie pyćki do kolan.
Popcorn - oczywiście, że zadbam coby się rozsiał, a wiosna lezie a w tym tygodniu nadrobi całą zaległość bo ma być "upalnie".
Ja wolę chłodniej, lubię ten czas kiedy jest górą szaro, dołem kolorowo, byle co się zrobi i robotę widać
.
W tym tygodniu jak przywali słońce to po krokusach. Dziś widziałam fiołka.
Asiak - od kilku lat obserwuję tę wiosnę i widzę że przychodzi po świętach i w tym roku też tak jest. Od jutra eksplozja wiosny pewnie i u Ciebie też.
Pszczółka - no jobów to jest wiele
. Ja jutro sieję pietruszkę i robię przegląd dalii, za Anabell poleję te suchcielce wodą.
Sok z brzozy lał się niesamowicie ale widzę że już zwalnia mocno.
Wiertło 9 mm, 3 cm pod kątem w dół. Niestety nie wiem jak sok przetrzymać. Za to co się opiłam to moje. Jeszcze ten tydzień i trzeba będzie zaczopować/.
Przytulanie leci oczywiście

Ten wiąz jest bardzo kruchy i obawiam się że za długo nie pociągnie.
Krokusowa łączka odnowiona i wreszcie dziś dopiero rozkwitła. Muszę ją obfocić.
Kataka - ja kupiłam go w maju ub roku czyli rok czekałam

Cięcia jeszcze będzie dużo. Pęcherznice do radykalnego odmłodzenia, 3 jałowce aut - zmieni się trochę ale i światła przybędzie - ja się cieszę, kurcze a tak się cieszyłam jak je sadziłam.
Jak zupełnie się nie ma wyobraźni jak się sadzi takie pyćki do kolan.
Popcorn - oczywiście, że zadbam coby się rozsiał, a wiosna lezie a w tym tygodniu nadrobi całą zaległość bo ma być "upalnie".
Ja wolę chłodniej, lubię ten czas kiedy jest górą szaro, dołem kolorowo, byle co się zrobi i robotę widać

W tym tygodniu jak przywali słońce to po krokusach. Dziś widziałam fiołka.
Asiak - od kilku lat obserwuję tę wiosnę i widzę że przychodzi po świętach i w tym roku też tak jest. Od jutra eksplozja wiosny pewnie i u Ciebie też.
Pszczółka - no jobów to jest wiele