Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

KasiaBawaria 19:27, 22 cze 2021

AniazUroczyska napisał(a)
Istotnie ,bardzo piękny widoczek , cudowne zestawienie!

Dziekuje
KasiaBawaria 19:28, 22 cze 2021

Magleska napisał(a)

Wszystkie

a najbardziej ta z ostrogowcami

Tylko trzeba je scinac, bo strasznie sie rozsiewaja
KasiaBawaria 19:28, 22 cze 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)
Śliczny dopieszczony ogród, zachwyty zostawiam

Tych niedopieszczonych nie pokazuje
KasiaBawaria 19:33, 22 cze 2021

Anda napisał(a)
Mnie również się Twoje bylinówki bardzo podobają

Dziewczyny, wystarczy wy chwalicie, a ja jeszcze nie jestem zadowolona chce wiecej takiej dzikosci pod kontrola i mysle, ze w przyszlym roku bedzie efekt.Narazie dosadzam i zmieniam na dwoch rabatach conieco

]
KasiaBawaria 19:36, 22 cze 2021

Jakie polecicie teleskopowe nozycie do ciecia z bateria?Potrzebne mi, bo przez to ze zywoplot posadzony jest dalej od plotu, nie moge bezposrednio z drabiny ciac, nie dosiegam.A po drugiej jest rabata i tam nie chcialabym stawiac drabiny.Mysle nad stihl, warte to swojej ceny?Nie chce na benzyne- nie cierpie halasu w ogrodzie.
zbigniew_gazda 21:01, 22 cze 2021

Kasiu brawo za popieranie urządzeń ogrodowych na baterie. Jak sąsiedzi wywloką kosiarki i podkaszarki spalinowe to można oszaleć. Kupiłem kosiarkę na akumulator i jestem bardzo zadowolony. Na 2 akumulatorach swobodnie można skosić 6 arów. Uważam że Stihl to porządna firma i czołowa w tym względzie. Moja kosiarka jest firmy Stiga.
SlonecznyOgrod 21:26, 22 cze 2021

Ja mam nożyce Sthila do żywopłotu na wysięgniku akumulatorowe, porządna firma i świetne narzędzie. Tylko inwestuj w akumulatorowe innych nie warto. Pracuje około godziny i ładuję turbo w pół godzinki. Akumulator pasuje do wszystkich innych narzędzi akumulatorowych Sthila.
Mają swój serwis , nie ma że wyrzucasz po jakimś czasie jak chińskie g.

Polecam
KasiaBawaria 21:32, 22 cze 2021

zbigniew_gazda napisał(a)
Kasiu brawo za popieranie urządzeń ogrodowych na baterie. Jak sąsiedzi wywloką kosiarki i podkaszarki spalinowe to można oszaleć. Kupiłem kosiarkę na akumulator i jestem bardzo zadowolony. Na 2 akumulatorach swobodnie można skosić 6 arów. Uważam że Stihl to porządna firma i czołowa w tym względzie. Moja kosiarka jest firmy Stiga.

Mialam wlasnie tej firmy upatrzone nozyce ale nie sa narazie dostepne przez kolejne tygodnie.A szkoda, bo cena byla ok.Nie cierpie halasu i to co sie da robie recznie.Ale 3 metrowego zywoplotu nie utne bez maszyny. Mam sasiadke i ona od wiosny do jesieni lata z odkurzaczem do lisci..
KasiaBawaria 21:34, 22 cze 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)
Ja mam nożyce Sthila do żywopłotu na wysięgniku akumulatorowe, porządna firma i świetne narzędzie. Tylko inwestuj w akumulatorowe innych nie warto. Pracuje około godziny i ładuję turbo w pół godzinki. Akumulator pasuje do wszystkich innych narzędzi akumulatorowych Sthila.
Mają swój serwis , nie ma że wyrzucasz po jakimś czasie jak chińskie g.

Polecam

I podobno jest lekki?Niektore waza 6 kg a one okolo 3,5? Jaki masz model?Mam na oku ten HLA 56 + 1x AK10- ale akku tylko ak 10 czyli musialabym dokupic drugao wiekszej mocy bo chyba na tej nie popracuje za dlugo?
KasiaBawaria 21:39, 22 cze 2021

Maz mi skonczy jutro ostatnia podwyzszona rabate, na ktorej sa mini malinki i ziola.Wiec nie bedzie taka wysoka jak inne, tylko na 2,5 kamienia, by zlapac spadek terenu potem kamienie graniczne, wypoziomowac plyty i bede dosiewac trawnik

Pan pies sie leni, po tym jak wykorzytalismy chlodny poranek na bike jöring a potem jeszcze spotkal kolezanke tego psa kochaja wszystkie suczki.Teraz jedna z kolezanek ma cieczke i widuja sie tylko przez plot.Ale chociaz pyski moge sobie wylizac niewierny ten moj pies.Co chwila z inna