OOOOO !!!!!!!!! jakie piękne trawowisko. W tym roku wsadziłam pierwszą rozplenicę japońska, koniecznie a to koniecznie muszę jej na drugi rok kupić koleżankę. W Toruniu widziałam przy ulicy rabatę obsadzoną samymi rozplenicami. Będę w niedzielę w Toruniu, zrobię zdjęcie.
Jestem, jestem, trochę zaglądam na forum i czytam, co tam u Was ciekawego się dzieje . Pochłonięta jestem pracą zawodową. Wyjeżdżam rano, jeszcze ciemno, wracam do domu już zupełnie ciemno A tu jeszcze chcą przedłużyć wiek emerytalny . Czy ja wytrzymam to tempo i ciągły stres ??? Zrezygnowałam z dodatkowej pracy. Ogrodu niemal nie widzę . Nawet zdjęć nie robiłam od dawna. W weekend coś porobię.
U mnie w miarę ciepło, rośliny jeszcze nie pookrywane, ale wszystko przygotowane czeka na mróz. Róże mają jeszcze sporo liści, a niektóre ostatnie kwiaty. Jest strasznie sucho, trzeba podlewać. Niech już minie ta jesień, chcę wiosny, chcę długiego, jasnego dnia
ja sobie tez zrobiłam bukiet . szkoda mi było zostawić . bo u mnie zazwyczaj o tej porze to je śnieg łamał ......zazwyczaj ,ale nie w tym roku . w tym roku po prostu uschły na pieprz . szkoda mówić .
susza u nas i tyle Geniu. nigdy nie podlewałam ogrodu bo na zimę sam się podlewał a w tym roku -mus . 3 miesiące nie padało