Dzięki Bogusiu, Zbyszku, Aniu, Basiu, Jolu, Bogdziu Ale to takie skromniusie gwiazdeczki, bo po raz pierwszy moje robótki "na okrągło", dotychczas wszystko co robiłam na szydełku, to było na bazie "kratki" i słupków. Myślę, że każdy, kto trzymał choć raz szydełko w ręce, by takie coś zrobił Tylko chcieć
U Gieniusi świecą gwiazdki,
ale świecą nie na niebie,
Wydziergane z srebrnej nici ,
każda gwiazdka mnie zachwyci!
Zabłyśnie w świątecznej porze
gdy mrok już będzie na dworze!
Te zdolności bardzo cenię,
idą tak przez pokolenia!
Choineczkę przystrój swoją
będzie jedyna taka,bo Twoja!
Gieniu serdeczne życzenia świąteczne przesyłam Tobie i Twojej rodzinie,przy wigilijnym stole niech Was łączy sama serdeczność a w przyszłym roku niech się spełnią wszystkie życzenia!
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Geniu okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności...
Hanusiu, Jolu, Łucjo, Aniu ślicznie dziękuję za życzenia A Hanusi szczególnie jeszcze za wierszyk dla mnie Bardzo mi się podoba, nikt dla mnie jeszcze wierszem nie pisał
Dzisiaj u mnie po raz pierwszy spadł śnieg i zrobiło się naprawdę biało . Fotki zrobione wieczorem, ale chcę pokazać tylko ilość śniegu.