Raz tak wstałem i... to bez sensu Potem sprzedawcy juz się właściwie nie pytają czy jestem hurtownikiem czy detalistą tylko po prostu sprzedają - a tych co nie chcą sprzedać w hurtowych zostawiam z niczym Nas ranem jest ciemno strasznie i to błądzenie nie wiadomo gdzie... Raz tam byłem przed samą 10, czyli o porze zamykania i też kupiłem co chciałem
Tak, właśnie na te robale... Stosujesz po prostu roztwór środka, który jest podany na opakowaniu. Najlepiej wlać go do konewki i podlać, gdy ziemia ma temperaturę 10 stopni i jest wilgotna. Najbardziej efektywnie ponoć jest stosowanie go podczas deszczu, bo wtedy środek wsiąka głęboko w glebę.
Mamy też wątek o opuchlakach, warto go przeczytać, bo również napisane tam jest o innych sposobach walki z nimi, Dursban nie działa tak jakbyśmy tego chcieli, bo larwy nadal zjadają mam ogrody... https://www.ogrodowisko.pl/watek/17-opuchlaki?page=48
Sebek widzę, że Ty już na pełnych obrotach. Przeczytałam o zamiarze rewolucji w jeden weekend - wow! Ale Ty młody jesteś, to i trzy rewolucje byś zrobił