Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

malgorzata_s... 16:01, 07 mar 2015

Ja dzisiaj trzcinę na płocie tylko wymieniłam . Mokro tak że chodząc błoto się robi nie wspominając że śnieg jeszcze plackami zalega. Cudne stokrotki
ewa004 16:19, 07 mar 2015

Plany chłopie to Ty masz konkretne
Sebek 18:35, 07 mar 2015

Boszeee zapomniałem o Miedzianie! 7.5 godziny w ogrodzie. - jestem wykończony, a zarazem szczęśliwy Mam dla Was zdjęcia, wgram je potem Idę jeszcze wianki machnąć
agata19762 19:09, 07 mar 2015

Ale poszalałeś dzisiaj
po niedzieli też jest czas ...
na wianki czekam
Sebek 19:57, 07 mar 2015

Kacha123 napisał(a)
Sebek widzę, że Ty już na pełnych obrotach. Przeczytałam o zamiarze rewolucji w jeden weekend - wow! Ale Ty młody jesteś, to i trzy rewolucje byś zrobił

Dzisiaj rzeczywiście moje obroty wyniosły 300% Ale w sumie cieszę się, że choć tyle udało mi się zrobić

Rewolucje mógłbym robić nieustannie - nie lubię patrzeć ciągle na to samo... Będzie mi się musiało odmienić jak będę miał kiedyś żonę - oby
Bogdzia 20:00, 07 mar 2015

Sebek napisał(a)

Dzisiaj rzeczywiście moje obroty wyniosły 300% Ale w sumie cieszę się, że choć tyle udało mi się zrobić

Rewolucje mógłbym robić nieustannie - nie lubię patrzeć ciągle na to samo... Będzie mi się musiało odmienić jak będę miał kiedyś żonę - oby

Poprawiłes mi humor Sebus.
Sebek 20:00, 07 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ja dzisiaj trzcinę na płocie tylko wymieniłam . Mokro tak że chodząc błoto się robi nie wspominając że śnieg jeszcze plackami zalega. Cudne stokrotki

Gosiu - u mnie w sumie w ogrodzie też ciut się lepiłem do trawnika w niektórych momentach... Ale udało mi się nawet podstawowe zabiegi na trawniku wykonać

Stokrotki już rosną w donicach
Sebek 20:01, 07 mar 2015

ewa004 napisał(a)
Plany chłopie to Ty masz konkretne

A ile niezrealizowanych... Kurcze chyba jutro będę kropić tym miedzianem... W piątek będzie już za późno? Muszę sprawdzić...
Sebek 20:03, 07 mar 2015

agata19762 napisał(a)
Ale poszalałeś dzisiaj
po niedzieli też jest czas ...
na wianki czekam

Agata - ja jutro już do Katowic wracam... I znów będę wypatrywać piątku na horyzoncie... Jednak za tydzień sobotę i niedzielę mam zajętą, bo spotkał mnie zaszczyt, że zostałem poproszony o zostanie ojcem chrzestnym i będę pełnić właśnie tę funkcję Także za tydzień ogrodu znowu niet, a jeśli już to jakieś drobne prace bym nie złapał kataru - a raczej on mnie?
Sebek 20:04, 07 mar 2015

Bogdzia napisał(a)

Poprawiłes mi humor Sebus.

Cieszę się Mi od dzisiaj dobry humor wrócił - nawet nie wiedziałem jak bardzo brakowało mi grzebania w ziemi