Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:57, 14 mar 2015

alinak napisał(a)
ok. ja jeszcze też ,i też florowit .mam zamiar wykorzystać go teraz do cebulowych

W przyszły weekend będę pryskać Miedzianem, a nawożenie dopiero rozpocznę za dwa tygodnie
No i jeszcze rewolucję muszę zacząć wcielać w życie Tylko nie wiem czy jej nie odłożyć na potem, bo szkoda mi cebulowych... Najwyżej przeprowadzę ją kawałkami
alinak 22:59, 14 mar 2015

ja już miedzianem prysnęłam , wcześniej olejem parafinowym . zostało mi nawożenie .ale to pod koniec miesiąca (oprócz cebulowych, bo te już będę nawozić )
jazzy 23:32, 14 mar 2015

Revoluszyn Man czy miedzianem pryska się raz, czy po tygodniu należy powtórzyć?
Jak tam negocjacje w sprawie linii prostych?
Sebek 10:06, 15 mar 2015

alinak napisał(a)
ja już miedzianem prysnęłam , wcześniej olejem parafinowym . zostało mi nawożenie .ale to pod koniec miesiąca (oprócz cebulowych, bo te już będę nawozić )

Promanalem rośliny potraktowałem w...styczniu Jednak u mnie większym problemem są choroby grzybowe i miedzian mus zastosować
Sebek 10:13, 15 mar 2015

jazzy napisał(a)
Revoluszyn Man czy miedzianem pryska się raz, czy po tygodniu należy powtórzyć?
Jak tam negocjacje w sprawie linii prostych?

Ja raczej nie będę powtarzać oprysku, ale skoro to środek naturalny to wg mnie możesz śmiało powtórzyć ten zabieg

Negocjacje... będę je przeprowadzać przed samą rewolucją Jednak muszę przygotować odpowiednią argumentację by przebiegły pomyślnie

W końcu to nie dla mnie je robię, ja się tylko poświęcam, by Mamie potem było łatwiej choćby koszenie trawnika ogarnąć gdybym ja nie mógł Bo przy tych esach floresach jest to naprawdę uciążliwe....

Macham i spadam, bo dziś ważny dzień
emila 11:01, 15 mar 2015

Sebek napisał(a)

Negocjacje... będę je przeprowadzać przed samą rewolucją Jednak muszę przygotować odpowiednią argumentację by przebiegły pomyślnie )

Ja też prowadziłm negocjacje z moim mężem o jedną rabatę powiem nie było łatwo, ale udało się (w gre wchodziła "gruba ryba".
Też będę prostować swoją rabatę koło kojca. Bo faktycznie te zawijasy ciężkie do koszenia.
Dorota123 13:20, 15 mar 2015

Rabatka z wrzosami i krokusami piękna, aż szkoda, że będzie zdemolowana.
Oczywiście wierzę, że będzie jeszcze ładniej.
ewa004 14:19, 15 mar 2015

I mi taki dobry negocjator potrzebny
Dorotka 14:57, 15 mar 2015

pozdarawiam.
Dorotka 17:06, 15 mar 2015

Sebek czy wiesz coś może w tym temacie:
- w szkólkach ostatnio pojawiły się takie drzewka wierzby, bardzo ozdobne, na ok 120 cm wysokie, z wierzbowymi kotkami. Czy jest to coś warte??? Czy warto kupić czy to tylko marketingowy zabieg.