Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

dorciabe 11:58, 19 mar 2015

Hahaha sfinks z popiołów czy to Viola?
Sebek 19:21, 19 mar 2015

Zielona napisał(a)

Myślałam raczej o innym suplemencie... też na R

A poważnie. Mawiają, że "przyjdzie czas, będzie rada".
Kiedyś będą graby albo buki. Tego Ci życzę

Ja sobie też

Miło mi było dzisiaj , że zadzwoniłaś Choć byłem zaskoczony
Sebek 19:23, 19 mar 2015

dorciabe napisał(a)
Hahaha sfinks z popiołów czy to Viola?

Dasz wiarę?
dorciabe 19:41, 19 mar 2015

Sebek napisał(a)

Dasz wiarę?

I jestem tym wstrząśnięta i zmieszana
Sebek 20:48, 19 mar 2015

dorciabe napisał(a)

I jestem tym wstrząśnięta i zmieszana

No co Ty, zkozłowałaś? Toż to ja od lat jej tekstami sypię - na forum i w życiu codziennym Taki Sebek Kubasiński
Mala_Mi 21:25, 19 mar 2015

Ciukę czytam... i w sprawie Hakuro napiszę, że też była jednym z pierwszych i pierwsza wyleciała na zbity pysk Bez żalu
Czasami zaglądam ale z telefonu wiec się nie odzywam.. szczegółnie, że u Ciebie teraz jest powoli..
Zielona 22:25, 19 mar 2015

Eeeee.... Dzwonić nie powinnam, bo kierownicę trzymałam, ale trasa nudna, w głowie wyłącznie ogród, więc spontanicznie postanowiłam natychmiast dowiedzieć się tego, co w sumie mogłeś napisać teraz na forum. Ale informacja była na tyle cenna, że spowodowała lawinę kolejnych ogrodowych myśli Dzięki!
alinak 22:53, 19 mar 2015

A ja też mam hakuro i zawsze sie zastanawiam jak czytam o waszych lamentach nad nimi.
u mnie rośnie super nie choruję . ładnie się wybarwia na wiosnę ....ale to moja ocena .
ja zaś tak narzekam na modrzewia europejskiego i nikt mi nie wierzy że mnie wnerwia ,bo co roku jakieś robale go atakują -pryskanie obcinanie .pełno igieł z niego w jesieni po kostce fruwa ...
w sumie każdy ma za swoje z ty ogrodnictwem ,nie ma lekko ,trzeba harować .

u mnie ci napisałam o nadstawkach do palet ....wystarczy ci jedna , warzywa nie korzenią się głęboko
Sebek 23:24, 19 mar 2015

Mala_Mi napisał(a)
Ciukę czytam... i w sprawie Hakuro napiszę, że też była jednym z pierwszych i pierwsza wyleciała na zbity pysk Bez żalu
Czasami zaglądam ale z telefonu wiec się nie odzywam.. szczegółnie, że u Ciebie teraz jest powoli..

Na razie nie wylecą - no chyba, że same to zrobią Ja im na pewno nie pomogę

Sebek 23:29, 19 mar 2015

alinak napisał(a)
A ja też mam hakuro i zawsze sie zastanawiam jak czytam o waszych lamentach nad nimi.
u mnie rośnie super nie choruję . ładnie się wybarwia na wiosnę ....ale to moja ocena .
ja zaś tak narzekam na modrzewia europejskiego i nikt mi nie wierzy że mnie wnerwia ,bo co roku jakieś robale go atakują -pryskanie obcinanie .pełno igieł z niego w jesieni po kostce fruwa ...
w sumie każdy ma za swoje z ty ogrodnictwem ,nie ma lekko ,trzeba harować .

u mnie ci napisałam o nadstawkach do palet ....wystarczy ci jedna , warzywa nie korzenią się głęboko

Modrzewia japońskiego mam posadzonego pod domem - dosłownie! Na razie większych problemów z nim nie mam, oprócz tego, że rośnie szybko

Doczytałem u Ciebie Będę widział jakie będą potrzeby warzywne