Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Kindzia 10:17, 12 wrz 2012

Eee, no trochę się obkupiłaś Też mam w palnie takiego miskanta. Ale u mnie na wiosnę dopiero się zacznie
Miłego dnia.
MartaS 10:52, 12 wrz 2012

cześć Beatko

widzę ze idziesz w dobrym kierunku

zakupy zrobione to i rabatka będzie???

pozdrawiam
Milka 10:54, 12 wrz 2012

to teraz w naszych łupach, głównie trawy
MilenaP 11:59, 12 wrz 2012

Ale cudnie zakupy zaszalałaś koleżanko z takich bronzowych trawek to może to być jeszcze Bronze Form. Kiedyś oglądałam jakiś program ogrodniczy, w którym jakiś facet opowiadał, że miał bardzo dużą rabatę przed firmom wysadzoną taką trawą i jak wynajął kogoś do pielęgnacji, to chłopy mu je wszystkie wytargały, bo myśleli, że uschły po zimie
beta 13:31, 12 wrz 2012

witam Was moje Drogie

też się ciesze z tych zakupów

Dorotko-dobrze to ujęłaś

milowy krok

Teresko-wiem że horti nie było na projekcie, ale nie mogłam sie oprzeć, sama wiesz jak to czasem bywa

Moniczko-Pani już jest zadowolona, a tak poważnie to mam świadomość że ilość roslinek, które kupiłam jest mała i pewnie wogóle ich widac na rabacie nie będzie, ale zawsze można jeszcze coś dokupić, a miskant tylko jeden był, hortensja też

Gosiu- a myslisz że horti na pełne słońce nada się? i co wtedy z różami?
nie, nie , horti dam chyba albo przed dom, albo na tą druga rabatkę przy szopce, ale chyba lepiej przed dom?, dziś musowo bieganie z roślinami po ogrodzie będzie ,
p.s widziałm Cię wczoraj w akcji-szalona jesteś, i niesamowicie pracowita

Kasiu-wybieram sie do Ciebie i wybrac nie mogę, ale dziękuję że zaglądasz, miskancika kupiłam ostatniego, były inne odmiany, ale ja się tego wyuczyłam na pamięć i ajk tylko na doniczce zobaczyłam Miscantus morning lto wiedziałm że to TO
Marto- mam nadzieję że w końcu ide w dobrym kierunku, ale i tak cały czas czuję się jak dziecko we mgle, rabatka w końcu powstanie, obiecuje to sama sobie

Irenko-niezwykle mi miło że do mnie zajrzałaś rozumiem, że i Ty jesteś po trawiastych zakupach?, teraz to chyba najlepszy czas na trawy? zajrzę do Ciebie niebawem

Milenko-rozszalałam się, rozszalałm, ta bronzową trawę koniecznie trzeba identyfikacji poddać, i znowu będzie mała trawa, duża trawa
pani z ogrodniczego opowiadał nam jak para przed nami szeptała sobie widząc ta trawę że takie porządne centrum ogrodncze a trawy suche stoją
Tess 14:16, 12 wrz 2012

Wiem, wiem, jak to bywa Też cierpię na tę przypadłość

A zdjęcia u Gosi obejrzyj koniecznie, bardzo instruktażowe są
beta 14:22, 12 wrz 2012

Tess napisał(a)
Wiem, wiem, jak to bywa Też cierpię na tę przypadłość

A zdjęcia u Gosi obejrzyj koniecznie, bardzo instruktażowe są

chętnie, tylko ładować się nie chcą

ale widziałm u Irenki rabatę linkowo-trawowo-różaną śliczna jest

ale to by znaczyło zmianę planów
Tess 14:26, 12 wrz 2012

Ty niczego nie zmieniaj!
Rób tę rabatę - bo będzie piękna.
Inne, choćby taką, jak ma Irenka, zrobisz w pozostałej części ogrodu, toż masz go - z tego co kojarzę - od metra i ciut ciut
Milka 14:29, 12 wrz 2012

Beatko, popieram Ternię, rób jak zaplanowałaś, w końcu masz dość miejsca i na inne plany
trawki jeszcze kupię, ale nie widziałam wielkich dorodnych okazów, po zimie takie łątwiej odszukać
beta 14:33, 12 wrz 2012

Tess napisał(a)
Ty niczego nie zmieniaj!
Rób tę rabatę - bo będzie piękna.
Inne, choćby taką, jak ma Irenka, zrobisz w pozostałej części ogrodu, toż masz go - z tego co kojarzę - od metra i ciut ciut

tak jest! robię rabatę w/g projektu

co prawda za bardzo to nie poszaleję-z jedną ostróżką, dwoma trawami i lawendą x 5 szt, ,

i dalej nie wiem co z horti

może masz pomysł?

przysłali mi nowy cennik z rosarium -tylko zamawiać tak sobie myślę ze skoro ma być efekt to tych róż to ze 3 szt trzeba chyba?