Ale cudnie zakupy zaszalałaś koleżanko z takich bronzowych trawek to może to być jeszcze Bronze Form. Kiedyś oglądałam jakiś program ogrodniczy, w którym jakiś facet opowiadał, że miał bardzo dużą rabatę przed firmom wysadzoną taką trawą i jak wynajął kogoś do pielęgnacji, to chłopy mu je wszystkie wytargały, bo myśleli, że uschły po zimie
Dorotko-dobrze to ujęłaś Teresko-wiem że horti nie było na projekcie, ale nie mogłam sie oprzeć, sama wiesz jak to czasem bywa
Moniczko-Pani już jest zadowolona, a tak poważnie to mam świadomość że ilość roslinek, które kupiłam jest mała i pewnie wogóle ich widac na rabacie nie będzie, ale zawsze można jeszcze coś dokupić, a miskant tylko jeden był, hortensja też
Gosiu- a myslisz że horti na pełne słońce nada się? i co wtedy z różami?
nie, nie , horti dam chyba albo przed dom, albo na tą druga rabatkę przy szopce, ale chyba lepiej przed dom?, dziś musowo bieganie z roślinami po ogrodzie będzie ,
p.s widziałm Cię wczoraj w akcji-szalona jesteś, i niesamowicie pracowita
Kasiu-wybieram sie do Ciebie i wybrac nie mogę, ale dziękuję że zaglądasz, miskancika kupiłam ostatniego, były inne odmiany, ale ja się tego wyuczyłam na pamięć i ajk tylko na doniczce zobaczyłam Miscantus morning lto wiedziałm że to TO
Marto- mam nadzieję że w końcu ide w dobrym kierunku, ale i tak cały czas czuję się jak dziecko we mgle, rabatka w końcu powstanie, obiecuje to sama sobie
Irenko-niezwykle mi miło że do mnie zajrzałaś rozumiem, że i Ty jesteś po trawiastych zakupach?, teraz to chyba najlepszy czas na trawy? zajrzę do Ciebie niebawem
Milenko-rozszalałam się, rozszalałm, ta bronzową trawę koniecznie trzeba identyfikacji poddać, i znowu będzie mała trawa, duża trawa
pani z ogrodniczego opowiadał nam jak para przed nami szeptała sobie widząc ta trawę że takie porządne centrum ogrodncze a trawy suche stoją
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Ty niczego nie zmieniaj!
Rób tę rabatę - bo będzie piękna.
Inne, choćby taką, jak ma Irenka, zrobisz w pozostałej części ogrodu, toż masz go - z tego co kojarzę - od metra i ciut ciut
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Beatko, popieram Ternię, rób jak zaplanowałaś, w końcu masz dość miejsca i na inne plany
trawki jeszcze kupię, ale nie widziałam wielkich dorodnych okazów, po zimie takie łątwiej odszukać