Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

bea_ta 10:15, 04 paź 2012

Cześć Beatko,to faktycznie jest dużą dziewczynką.Mój smyk kończy w październiku 6 lat
i ma około 120 cm,a buty 31.
Pozdrawiam
agata_chrosc... 10:18, 04 paź 2012

Ło Matko! To moja kruszyna, która własnie skończyła 4 lata ma ledwie 104cm, a but 26,5, a i tak jest jedna z wyższych w grupie. A podobno Holendrzy to najwyższy naród w Europie! To Twoje maleństwo koszykarką chyba będzie ALe pewnie zatrzyma się w pewnym momencie, o ile ani Ty ani tatus szanowny nie jesteście bardzo wysocy.. Pamietam miałam taką koleżnkę w podstawówce, co przez prawie cała szkołe najwyższa była, wyższa nawet od wszystkich chłopaków. ALe juz w liceum zatrzymała się i ostatecznie jest osobą zupełnie przeciętnego wzrostu.
beta 10:22, 04 paź 2012

Agatko to pocieszyłaś mnie bo jeżeli w tym tempie by rosła to za 3 lata byłaby mojego wzrostu, czyli 170cm, mój M nie należy do niskich, bo ma 182cm, to chyba raczej tak normalnie u facetów?

mamy przez to małe problemy ze stópkami(tzn. przez ten szybki wzrost) ale najważniejsze że się nie pogłębia
agata_chrosc... 10:27, 04 paź 2012

E, to raczej nie ma powodu do zmartwienia. Czasem te hormony tak dziwnie pracują, zrywami. AKurat teraz widocznie postanowiły , że czas rosnąć, a potem sobie przerwę zrobią. Pewnie lekarze podczas wizyt kontrolnych juz Ci tam wszystko powiedzieli co i jak to się nie będę tu wymądrzać. Ale na pewno będzie smukła blondyna Jeśli jeszcze uśmiech po Tobie odziedziczy to pilnowac będziesz musiała!
beta 10:38, 04 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
E, to raczej nie ma powodu do zmartwienia. Czasem te hormony tak dziwnie pracują, zrywami. AKurat teraz widocznie postanowiły , że czas rosnąć, a potem sobie przerwę zrobią. Pewnie lekarze podczas wizyt kontrolnych juz Ci tam wszystko powiedzieli co i jak to się nie będę tu wymądrzać. Ale na pewno będzie smukła blondyna Jeśli jeszcze uśmiech po Tobie odziedziczy to pilnowac będziesz musiała!

badana była u endokrynologa i wszysko było ok

usmiech zaiste już ma cudny a oczęta tak wielkie że utonąć można

ale co ja tam będę pisać, wszystkie dzieci są śliczne a wiadomo że wszyscy rodzice to w swoich dzieciach zakochani
beta 10:41, 04 paź 2012

bea_ta napisał(a)
Cześć Beatko,to faktycznie jest dużą dziewczynką.Mój smyk kończy w październiku 6 lat
i ma około 120 cm,a buty 31.
Pozdrawiam

cześć Beatko

no, ona ma parametry 6-cio latka no nic nie poradzę

tylko nieraz tak dziwnie na nas patrzą jak my ją za rączkę prowadzamy, albo pomagamy podczas jedzenia itp., a ona jeszcze 4 lat nie skończyła, ale tłum,aczyć się każdemu nie ma sensu, a niech się patrzą
Juzia 11:40, 04 paź 2012

A kiedy kończy te 4 lata???? Bo ja się nadziwić nie mogę
Moja 01.01 kończy 4 i ma 98cm, but 25/26 a w przedszkolu są tylko dwie dziewczynki wyższe od niej (w grupie). Szok
bea_ta 11:42, 04 paź 2012

Najważniejsze,że zdrowa jest
a patrzą się bo jest ładna dziewuszka.
Pa pa
agata_chrosc... 11:46, 04 paź 2012

Juzia, to Ty byłas uprzejma w Nowy Rok maleństwo na ten świat wyprawić? No pieknie!
Juzia 12:04, 04 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Juzia, to Ty byłas uprzejma w Nowy Rok maleństwo na ten świat wyprawić? No pieknie!

Pięknie wcale nie było
Sylwek na porodówce....a urodziłam małą w rocznicę śmierci mojego taty....w tym samym szpitalu.
No i sama przy tym mało nie kaputłam

Ale prezent od taty się udał.