Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 10:59, 07 paź 2012

witaj Wiktorio

dziękuję że zajrzałaś i dziękuję za uwagi, które są dla mnie bardzo cenne

podziwiam Twój ogród, jest piękny i taki inny, widać mnóstwo włożonej pracy

odośnie tej rabaty pod oknem to myslę o tym aby na wiosnę ją zmienić, brakuje mi tam właśnie jakiegoś mocniejszego akcentu, który by fajnie współgrał z bielą ściany

pomysł Danusi bardzo mi się podobał, ale nie wiem czy nie za mało światła dla ostróżek? ma całą zimę na obmyslanie mam nadzieję że pomożesz
vita 12:25, 07 paź 2012

Jeśli dla ostróżek za mało światła, to może pluskwice? Późno kwitną, ale mają szczególny urok.
Rady Danusi są z kategorii ogólnych wizji, bardzo trafionych, trudno oczekiwać gotowców, chociaż i takie, o dziwo! widziałam. Myślę, że podrzucenie od czasu do czasu, przez nas jakiegoś pomysłu, też może zainspirować i pomóc. Wszak wszystkiego, to Danusia nie jest w stanie ogarnąć. I tak robi gigant-robotę!
beta 13:19, 07 paź 2012

zgadzam się z Tobą w 100%-rady Danusi są bezcenne i każdy chciałby z nich skorzystać a wiadomo że ogarnąć wszystkich wątków się nie da, tym bardziej jestem szczęśliwa że do mnie udało jej się zajrzeć, na gotowca nie liczę, choć nie powiem że nie byłoby fajowo

Wasze rady, ogrody i doświadczenie są dla mnie największą skarbnicą wiedzy... i korzystać z tego i przelewać na własny grunt, to dopiero jest wyzwanie
MilenaP 08:24, 08 paź 2012

Beata gdzie jesteś
beta 08:59, 08 paź 2012

jestem , jestem

Ty u mnie, ja u Ciebie
MilenaP 09:08, 08 paź 2012

beta napisał(a)
jestem , jestem

Ty u mnie, ja u Ciebie

betysia 09:19, 08 paź 2012

Beatko zagladam sie przywitac, nadrobic koniecznie wszystko to co umknelo....i rabata cudniasta!!!!!
...ale przy okazji poznalam przesliczna ogrodniczke....alez jak moglo byc inaczej po takiej mamusi....
wiele pracy wykonalas...oj a ja od razu mam wyrzuty,ze ostatnio cos mniej "dzialam" ale sie rozkrece tez....
sciskam mocno, buziaczki zostawiam i ....slonka zycze i cudownego dnia dla obu ogrodniczek!!!!!!!
beta 09:41, 08 paź 2012

betysia napisał(a)
Beatko zagladam sie przywitac, nadrobic koniecznie wszystko to co umknelo....i rabata cudniasta!!!!!
...ale przy okazji poznalam przesliczna ogrodniczke....alez jak moglo byc inaczej po takiej mamusi....
wiele pracy wykonalas...oj a ja od razu mam wyrzuty,ze ostatnio cos mniej "dzialam" ale sie rozkrece tez....
sciskam mocno, buziaczki zostawiam i ....slonka zycze i cudownego dnia dla obu ogrodniczek!!!!!!!

witaj Kochana

ja każdego dnia sobie obiecuję że zaległości nadrobię.....i wszystkich poodwiedzam....ale jakoś się nie układa

Ogrodniczka dziś 4 latka kończy-poważny wiek
w ogrodzie to właściwie już skończyłam działania, choć w sobotę na targach kupiłam rozplenicę, ostróżkę, perovskie i oczywiście żurawkę

musze teraz to jakoś sensownie rozlokować

a słonko przyda się bardzo,dziękuję
Ozz 09:47, 08 paź 2012

Wysokie akcenty do cienia - może świecznica? Zwykła jest zielona i ma kremowe kwiaty, a jest jeszcze bordowa odmiana też bardzo efektowna.
agata_chrosc... 09:48, 08 paź 2012

a to gratulacje dla jubilatki Moja w poprzednią niedziele świętowała - do tej pory nie moge trawy odratowac po tym kinderbalu małych barbarzyńców w ogrodzie Pozdrowienia