Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

ewa004 19:59, 01 lis 2013

Beaciu jak tam ?
Gabrysia_ 08:45, 02 lis 2013

Kompozycja jesienna śliczna
...kibicuję grabom jak się rozrosną i zagęszczą będzie miodzio
Buziaki
beta 09:04, 02 lis 2013

Madziu...spóźniona odpowiedź, ale samopoczucie dobre...zarówno kilka dni temu jak i dziś....i bierz się za tego kreta, bo on nie odejdzie....

Joasiu...witaj...wiem, że Ty nieczasowa, ale to zupełnie zrozumiałe....pamiętam siebie z tamtego okresu...ostra jazda bez trzymanki....nieraz z dzieckiem na rękach robiłam "inspekcje" na budowie....całe szczęście że budowa blisko była....szkoda, ze na tamtym etapie nie pomyślałam ogrodzie....teraz byłoby lżej....ale za to całe szczęście, że bezmyślnie nie sadziłam roślin....prócz tuj

Ewuś...czas w domu w ogóle się dłuży....wręcz powiedziałabym, że czas ucieka przez palce ...boję się troszkę powrotu do pracy, ale kiedyś trzeba....myślę że niezapominajki w tym kwadraciku u Ciebie fajnie...chyba lepiej niż lawenda.....są delikatniejsze i łatwiej można kontrolować...tak mi się wydaje

Aniu...właśnie czytałam że zamówiłaś tulipki....powiem szczerze, że sama się zastanawiam czemu jeszcze tej inspiracji nie zmałpowałam...może w przyszłym sezonie...póki co będę u Was podglądała

Anulka...awatara zmieniłaś...prawdziwy aniołek z Ciebie...cieszę się ze domek przypadł do gustu

Kasiu...dziękuję za odwiedzinki i pozdrowienia...buziaczki
beta 09:17, 02 lis 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Kompozycja jesienna śliczna
...kibicuję grabom jak się rozrosną i zagęszczą będzie miodzio
Buziaki

hej Gabrysiu

kompozycja jesienna mało wymyślna...ale cieszy oko...sama jestem ciekawa jak te graby po zimie...oczami wyobraźni już widzę ten grabowy żywopłocik...będzie cudnie....póki co nornica korytarze tam ryje...mam nadzieję że korzeni nie popodgryza....ach życie
malkul 20:05, 04 lis 2013

Pięknie jesiennie przed domkiem Pozdrawiam serdecznie Beatko
Magda70 21:52, 04 lis 2013

beta napisał(a)
Madziu...spóźniona odpowiedź, ale samopoczucie dobre...zarówno kilka dni temu jak i dziś....i bierz się za tego kreta, bo on nie odejdzie....

Taa...łatwo powiedzieć..bierz się za kreta

Ściskam serdecznie chudzielcu
beta 11:54, 05 lis 2013

Gosiu, Madziu witam Was kochane

dziś po raz kolejny zwiedziłam "ogród na piaskach"....i postanowiłam sobie , że zrobię listę roślin, które chciałabym widzieć u siebie w ogrodzie...już dawno powinnam to zrobić...teraz mnie natchnęło....i w myśl zasady nr 2 dobór gatunków będzie ograniczony coby ogród był spójny, a nie chaotyczny...poza tym pielęgnacja takiego ogród też chyba jest łatwiejsza...ot i tyle co wymyśliłam...szkoda tylko, że dojście do tego wniosku zajęło mi aż półtora roku, ale jak to mówią lepiej późno niż wcale.....a jak będzie w praktyce?...czas pokaże

pozdrawiam wszystkich zaglądających...ja też do Was zaglądam i jestem na bieżąco
malkul 13:54, 05 lis 2013

beta napisał(a)
[b]

dziś po raz kolejny zwiedziłam "ogród na piaskach"....i postanowiłam sobie , że zrobię listę roślin, które chciałabym widzieć u siebie w ogrodzie...już dawno powinnam to zrobić...teraz mnie natchnęło....i w myśl zasady nr 2 dobór gatunków będzie ograniczony coby ogród był spójny, a nie chaotyczny...poza tym pielęgnacja takiego ogród też chyba jest łatwiejsza...ot i tyle co wymyśliłam...szkoda tylko, że dojście do tego wniosku zajęło mi aż półtora roku, ale jak to mówią lepiej późno niż wcale.....a jak będzie w praktyce?...czas pokaże

quote]

Ze wszystkim musze sie zgodzić
Ja na moje szczęście w porę natknęłam się na moją kochaną Panią Architekt - Magnolię
Jak ktoś śledził mój wątek od początku to wie też ile ja sie już nauczyłam i jak ciężko nad tym pracuję Jak zaczynałam to z zielonego znałam tylko trawę.
Całuski
ps. Bardzo z wyglądu przypominasz mi moją przyjaciłókę z dzieciństwa Też tak sliczna i kochana
beta 22:03, 05 lis 2013

Gosiu...śledziłam Twój wątek od początku i widziałam jak się męczyłaś....ja też nie znałam roślin, teraz jest już trochę lepiej...ale też się męczę...taka wiedza jaką posiadam jest zdecydowanie niewystarczająca do zaprojektowania sobie ogrodu....a bez projektu ciężko....tak jak projekt przy budowie domu jest potrzebny tak i projekt ogrodu wskazany....cały czas o tym myślę...i fajnie że trafiłaś na Magnolię...to zdolna projektantka....

ponoć każdy z nas ma swojego sobowtóra...to fajne, że na mój widok miłe wspomnienia Cię ogarniają...w takim razie będę częściej zaglądać
Rench 09:12, 06 lis 2013

Czytam ,że masz jakiegoś krecika
Ja w ostatnim czasie kupiłam takie śmierdzidło pt. "Pożegnanie z kretem" leję w każdą napotkaną dziurę i jakoś spokojnie się zrobiło
Fakt,że jak sobie pochlapałam łapy,to capiły jak czort,ale póki co,gryzonie się wyniosły
Słoneczka życzę,bo u mnie pochmunrni