Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

sylkam 15:54, 10 maj 2014

Piękny masz ogród. I zdolności też musisz mieć. Marzy mi się choć w 30% stworzyć takie cudo, ale łatwo nie będzie, zważywszy, że laikiem jestem w tym temacie.
akanta 16:19, 10 maj 2014

Dziękuje.Łatwo nie jest jak wiesz bo i na kolankach i w pokłonach ze szpadelkiem i innym sprzętem.Trzeba dać z siebie wszystko ...wysiłek fizyczny ale i gimnastyka umysłu...co z czym,kiedy,jak ...dylematy to czy to ? No ale bez tego to by tak nie cieszył nasz ogród!Pozdrawiam,więcej optymizmu ...całe 100 % życzę !
sylkam 16:24, 10 maj 2014

Jeśli chodzi o skłony i przysiady, jakoś dam radę, gorzej z tym: co? gdzie? kiedy i jak? Ale myślę, że znalazłam prawdziwą skarbnicę wiedzy - OGRODOWISKO- i "che ja" do przodu!!!
akanta 16:29, 10 maj 2014

sylkam napisał(a)
Jeśli chodzi o skłony i przysiady, jakoś dam radę, gorzej z tym: co? gdzie? kiedy i jak? Ale myślę, że znalazłam prawdziwą skarbnicę wiedzy - OGRODOWISKO- i "che ja" do przodu!!!

Jasne , już tylko do przodu jazda ! Na wszystko jest rada ..wpadaj ,pytaj i działaj .Powodzenia życzę !
sylkam 16:38, 10 maj 2014

Nie omieszkam skorzystać z waszej wiedzy i pomocy.
akanta 16:47, 10 maj 2014

Słusznie...razem , szybciej się uporasz i okiełznasz swoją dzicz.,
Jag_58 18:30, 10 maj 2014

akanta napisał(a)
Dziękuje.Łatwo nie jest jak wiesz bo i na kolankach i w pokłonach ze szpadelkiem i innym sprzętem.Trzeba dać z siebie wszystko ...wysiłek fizyczny ale i gimnastyka umysłu...co z czym,kiedy,jak ...dylematy to czy to ? No ale bez tego to by tak nie cieszył nasz ogród!Pozdrawiam,więcej optymizmu ...całe 100 % życzę !

Aniu te dylematy to chyba największe przekleństwo ogrodnika ,gdzie ,co ,czy bedzie pasować ??? a moze jednak tu ,Aniu skąd ja to znam Aniu ja jestem waga co jeszcze bardziej utrudnia podjęcie decyzji
akanta 19:09, 10 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Aniu te dylematy to chyba największe przekleństwo ogrodnika ,gdzie ,co ,czy bedzie pasować ??? a moze jednak tu ,Aniu skąd ja to znam Aniu ja jestem waga co jeszcze bardziej utrudnia podjęcie decyzji

No tak a ja koziorożec,ciągle pod górę i w podskokach ale szybka decyzja w lewo , w prawo albo do przodu ale nigdy wstecz.
Anita1978 21:26, 10 maj 2014

Poczytałam, pooglądałam, oczka nacieszyłam!
A u mnie jutro dziewczyny z łódzkiego zjeżdżają! Będzie super!
Anita1978 21:26, 10 maj 2014

Poczytałam, pooglądałam, oczka nacieszyłam!
A u mnie jutro dziewczyny z łódzkiego zjeżdżają! Będzie super!