dajana
11:08, 09 maj 2014

Aniu róża cudna!! którą Anię mam o nią zapytać? sporo jest tu dziewcząt o tym imieniu i sporo róż
podpowiesz? Kupię ją jesienią i wiele innych Te mocno pachnące są drogie 60 zł zbyt wiele ich potrzebuje to spory wydatek .Pocieszyłaś mnie patyczkami a ja myślałam ze je zmarnowałam Na której stronie (może pamiętasz jest twoja piękność różana której patyczek pieszczę? nie chodzi o New Dawn tylko nieznajoma z nazwy .na niej właśnie mam już spore listki
na New Dawn również kiedy podrosną zrobię zdjęcie aby ci pokazać bo w niektórych dopiero przebijają się listeczki .Jak rozbudowa ,działasz?
Mam dwie żurawki jedna sliczna a druga taka sobie ale obie maja duże liście Kiedy rosły w cieniu były ładniej wybarwione, kiedyś je przesadzę i podzielę bo raz już tak zrobiłam i mam teraz trzy To był mój eksperyment który się powiódł . Wczoraj zrobiłam fajną kompozycję (zdjęcie zrobię po przyjściu z pracy .) Znalazłam duza szpulę od kabli elektrycznych ze sklejki Średnica idealnie pasowała na pokrywę oczyszczalni ścieków Pomalowałam ją na biało ustawiłam na pokrywie a na góre postawiłam również przemalowany koszyk wiklinowy z kompozycja roślin balkonowych .Granatowe zwisające petunie +błękitna lobelia tez zwisająca, a pośrodku różowa petunia stojąca wcisnęłam jeszcze niezapominajki .Kiedy roślinki się rozrosną będzie ślicznie. Mnie nawet dzisiaj się podoba
ta szpula wygląda jak piętrowy okrągły stoliczek a koszyczek w bieli jeszcze piękniejszy .mam jeszcze trzy takie szpule choć już mniejsze ale gdzieś je z pewnością wykorzystam .Ja to się cieszę byle czym
jak w piosence

Mam dwie żurawki jedna sliczna a druga taka sobie ale obie maja duże liście Kiedy rosły w cieniu były ładniej wybarwione, kiedyś je przesadzę i podzielę bo raz już tak zrobiłam i mam teraz trzy To był mój eksperyment który się powiódł . Wczoraj zrobiłam fajną kompozycję (zdjęcie zrobię po przyjściu z pracy .) Znalazłam duza szpulę od kabli elektrycznych ze sklejki Średnica idealnie pasowała na pokrywę oczyszczalni ścieków Pomalowałam ją na biało ustawiłam na pokrywie a na góre postawiłam również przemalowany koszyk wiklinowy z kompozycja roślin balkonowych .Granatowe zwisające petunie +błękitna lobelia tez zwisająca, a pośrodku różowa petunia stojąca wcisnęłam jeszcze niezapominajki .Kiedy roślinki się rozrosną będzie ślicznie. Mnie nawet dzisiaj się podoba