Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

akanta 22:50, 04 gru 2012

dajana napisał(a)
Gdzie jesteś? od półtorej godz czatuję na ciebie Hop !! Hop!!

O przepraszam Danusiu , jak weszłam na youtube to i zaginęłam.Oczywiście oglądałam róże ,ekologiczne ogrody i murki z kamienia.
akanta 22:57, 04 gru 2012

dajana napisał(a)
A kuku !! to ja lubię zimę w twoim ogrodzie Aniu ,przecież ta biel jest taka piękna ,otulone rośliny i drzewa Zima tez ma swój urok,, chodziłam dzisiaj po swojej działce,oddychałam głęboko rześkim powietrzem a śnieżek sobie prószył ,,dostrzegłam w tym wiele uroku .Ja już chyba wszystkie pory roku lubię bo w każdej jest nasze życie .Jakieś dziwne refleksje mnie dzisiaj nachodzą

Pobiegałam dzisiaj i ja po działeczce ale śnieg był taki mokry,że szybko mi się zimno zrobiło i smutno.A że byłam tylko sama to szybko popędziłam do domu bo czekała już na mnie Agusia.Za telewizją nie przepadam więc buszowałam w necie.Danusiu ty tak rano musisz wstawać więc pomyślałam ,że poszłaś na podusie.
dajana 23:20, 04 gru 2012

akanta napisał(a)

A kuku !! to ja lubię zimę w twoim ogrodzie Aniu ,przecież ta biel jest taka piękna ,otulone rośliny i drzewa Zima tez ma swój urok,, chodziłam dzisiaj po swojej działce,oddychałam głęboko rześkim powietrzem a śnieżek sobie prószył ,,dostrzegłam w tym wiele uroku .Ja już chyba wszystkie pory roku lubię bo w każdej jest nasze życie .Jakieś dziwne refleksje mnie dzisiaj nachodzą

Pobiegałam dzisiaj i ja po działeczce ale śnieg był taki mokry,że szybko mi się zimno zrobiło i smutno.A że byłam tylko sama to szybko popędziłam do domu bo czekała już na mnie Agusia.Za telewizją nie przepadam więc buszowałam w necie.Danusiu ty tak rano musisz wstawać więc pomyślałam ,że poszłaś na podusie.

Nic nie szkodzi Aniu,, mnie też się zdarza stracić rachubę czasu przy czymś interesującym .Telewizji też nie lubię ,nawet jej nie posiadam Mam telewizor ale oglądam na nim sporadycznie filmy z płyt bądz programy które mnie interesują Jutro obejrzę Adwokata Diabła a kilka dni temu nocą obejrzałam film pt Jon Blac nie wiem czy dobrze napisałam a po Czerwonej Mile zasnąć nie mogłam Bardzo lubię oglądać Kompanię Braci ,,mam siedem części i wiele bardzo wiele filmów .Gdybym miała czas i ochotę to zimy by brakło abym to wszystko obejrzała Też wole komputer Dzisiaj nie bardzo się czuję Okropne zawroty głowy mam ,położę się wcześniej może do jutra mi przejdzie Czekałam aż chleb mi się upiecze ,,tego ze sklepu nie mogę już jeść To guma nie chleb Jutro wieczorkiem do ciebie przyjdę Śpij smacznie Dobrej Nocki Aneczko
viva 23:26, 04 gru 2012

Akanto, u Ciebie w ogrodzie też śniegu nie brakuje . Ja również otrzepuję go z niektórych krzewów iglastych, niektóre widzę, że muszę jeszcze powiązać, bo jak więcej popada to może być niedobrze.
BarbaraM 09:41, 05 gru 2012

Piękne różyczki na You Tube.
Jak Wam upływają jesienne dzionki?
Mi w tym roku nawet się nie dłuży.
Jak na razie jestem mocno zajęta.
A to dla mnie bardzo,bardzo dobrze
Wpadnij do mnie co nowego zmalowałam
Pozdrawiam.Basia
akanta 18:22, 05 gru 2012

viva napisał(a)
Akanto, u Ciebie w ogrodzie też śniegu nie brakuje . Ja również otrzepuję go z niektórych krzewów iglastych, niektóre widzę, że muszę jeszcze powiązać, bo jak więcej popada to może być niedobrze.

Jak miło,ze wpadłas vivo.!Śniegu nie napadało aż tak dużo ale był taki mokry i lepki,przymarznięty.Trudno było go ztrząsnąć.Mniejsze też powiązałam ale najbardziej szkoda mi tych wielkich sosnowych gałęzi.Dzisiaj nie padało więc mam nadzieję ,że przynajmniej trochę go stopniało bo jest 1 st na plusie.Pozdrawiam ,przyjdę z rewizytą do ciebie.
akanta 18:54, 05 gru 2012

BarbaraM napisał(a)
Piękne różyczki na You Tube.
Jak Wam upływają jesienne dzionki?
Mi w tym roku nawet się nie dłuży.
Jak na razie jestem mocno zajęta.
A to dla mnie bardzo,bardzo dobrze
Wpadnij do mnie co nowego zmalowałam
Pozdrawiam.Basia

Barbaro też jestem strasznie zabiegana i córci zdrowie nieco szwankuje więc wczorajszy dzień wypadł mi zupełnie z kalendarza.Zatem dziś składam Ci najserdeczniejsze życzenia spełnienia marzeń i radości tworzenia w spokoju i szczęściu.Przesyłam ci na potwierdzenie życzeń kwiatuszek.

akanta 18:55, 05 gru 2012

http://www.youtube.com/watch?v=5G4tbxhrlUg

Zachwycające widoki!!
BarbaraM 18:59, 05 gru 2012

Bardzo dziękuję i miło że wpadłaś do mnie.
Cieszę się że ogród angielski przypadł Ci do gustu.
grembosia 19:03, 05 gru 2012

Ale się rozmarzyłam...
Zaraz się cieplej zrobiło, dzięki.