Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

akanta 21:49, 05 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
Dajanka zorganizowana dziewczyna. Pozdrawiam Was obydwie.

Dziękujemy Bogdziu ,my jesteśmy chyba ADHD ,a właściwie mnie napędza nadczynność tarczycy a Danusię to nie wiem,chyba ma za ciasne ciapki i usiedzieć przed kominkiem nie może.A co pośmiejmy się!
dajana 21:50, 05 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

I my ciebie Bożenko ściskamy .
akanta 21:55, 05 gru 2012

grembosia napisał(a)
Aniu, zrobiłam sobie przechadzkę po Twoim cudownym ogrodzie o każdej porze roku. To były bardzo miłe chwile.

Mam jedno pytanie, jak wysokie u Ciebie rosną Chopiny, bo to chyba najpiękniejsze róże (wg mnie).
Mam ich kilka u siebie, posadziłam w tym sezonie ( z przejściami), czytałam, że rosną na różną wysokość.
.Swoją posadziłam tego roku.Miała nie więcej niż 50 cm w doniczce ale w gruncie podskoczyła do 1,4 m i zakwitła .Sądziłam ,że będzie niższa .Dziękuję za odwiedzinki ,wpadaj choć teraz póki śnieg bo bez niego to nijako zimą.
zaczarowanaa 21:56, 05 gru 2012

wpadlam na chwile i co widze ktos tu wspomnial o nadczynnosci tarczycy , ehh mam to samo)
zaluje tylko ze omija mnie jeden ze skutkow ubocznych , - ni cholerki nie chudne))
grembosia 21:57, 05 gru 2012

To jednak "wielkoróż"! Masz coś pod nimi podsadzone?
dajana 22:00, 05 gru 2012

akanta napisał(a)

Dziękujemy Bogdziu ,my jesteśmy chyba ADHD ,a właściwie mnie napędza nadczynność tarczycy a Danusię to nie wiem,chyba ma za ciasne ciapki i usiedzieć przed kominkiem nie może.A co pośmiejmy się!

Mnie ostatnio bardzo nosi to prawda ,,do tego stopnia że chodzę po domu tam i z powrotem Jeden dzień u mnie bez nowych problemów to chyba już nierealne Plaga Aniu ,plaga mnie zaatakowała. Pocieszam się jedynie że los tyle nam tylko zsyła ile możemy w stanie udżwignąć Oby to była prawda bo ja już nie daję rady .Uciekam w inny świat aby nie oszaleć ,na razie działa choćby na godz ,dwie zawsze to odpoczynek.Takiego roku dawno nie miałam ,na szczęście się kończy
akanta 22:01, 05 gru 2012

I Dajanka chyba poleciała do Bogdzi to i ja za nią lecę.Ciekawe czy się w końcu spotkamy.Dajanko przyznasz, że na tym innym forum z komunikacją szło sprawniej.Dużo szybciej docierały wpisy prawie na bieżąco a tu z dużym poślizgiem w czasie.
akanta 22:05, 05 gru 2012

dajana napisał(a)

Mnie ostatnio bardzo nosi to prawda ,,do tego stopnia że chodzę po domu tam i z powrotem Jeden dzień u mnie bez nowych problemów to chyba już nierealne Plaga Aniu ,plaga mnie zaatakowała. Pocieszam się jedynie że los tyle nam tylko zsyła ile możemy w stanie udżwignąć Oby to była prawda bo ja już nie daję rady .Uciekam w inny świat aby nie oszaleć ,na razie działa choćby na godz ,dwie zawsze to odpoczynek.Takiego roku dawno nie miałam ,na szczęście się kończy

Piszemy jednocześnie ,może dlatego się mijamy.Danusiu u mnie też może nie plaga ,ale ciągle jakiś problem i oczy skierowane na mnie.Jak nie zarządzę to brak inwencji w "narodzie".Uciekam też jak po dobranocce ,samotnie siedzę przed ekranem.
dajana 22:06, 05 gru 2012

zaczarowanaa napisał(a)
wpadlam na chwile i co widze ktos tu wspomnial o nadczynnosci tarczycy , ehh mam to samo)
zaluje tylko ze omija mnie jeden ze skutkow ubocznych , - ni cholerki nie chudne))

Chudnie się przy niedoczynności ale tarczyca w ogóle to paskudna choroba, potrafi spustoszyć organizm .Dobry lekarz potrzebny umiejętnie dobrane leki potrafią wyleczyć ..Nie poleciałam jestem Aniu tylko tak wolno pisze wzrok mi siada
dajana 22:09, 05 gru 2012

Mamy podobnie ,,beze mnie nic nie funkcjonuje .Na kłopoty Bednarski !! zaczerpnięte z jakiegoś filmu ale to dotyczyny nas obie