Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

akanta 20:08, 05 gru 2012

BarbaraM napisał(a)
Bardzo dziękuję i miło że wpadłaś do mnie.
Cieszę się że ogród angielski przypadł Ci do gustu.

Oglądałam już wiele razy ale zawsze znajdzie się coś co bardziej przykuje moją uwagę więc chętnie wracam.Dzięki za wrzucenie .
akanta 20:22, 05 gru 2012

grembosia napisał(a)
Ale się rozmarzyłam...
Zaraz się cieplej zrobiło, dzięki.

Ja sie nie dziwię,bo ja też.A tu słyszę jak podają prognozę i już poleci zima na minusie....a po 16-tym to się już zacznie.A niech tam i niech się szybko kończy bo utonę w marzeniach od tego oglądania.
akanta 21:07, 05 gru 2012

Danusiu Poleciałam za tobą do mnie ale chyba cię prześcignęłam,oj chyba dziś będziemy się ganiać !
dajana 21:10, 05 gru 2012

Jestem kochana odpisywałam Ani an-tre.i chwilę mi to zajęło Jeszcze tylko 10 min mi daj na siusiu z moją psinką i już się nie ruszę z miejsca od ciebie
dajana 21:36, 05 gru 2012

Wróciłam ,psina wysikana ,karmiki naładowane do pracy słonina i słonecznik zapakowane dla kotów się gotuje Zwierzyniec nie może być głodny Dla tych o dwóch nogach mięso się też pruży na jutro .Jednym słowem trzoda nie będzie piszczeć z głodu
grembosia 21:36, 05 gru 2012

Aniu, zrobiłam sobie przechadzkę po Twoim cudownym ogrodzie o każdej porze roku. To były bardzo miłe chwile.

Mam jedno pytanie, jak wysokie u Ciebie rosną Chopiny, bo to chyba najpiękniejsze róże (wg mnie).
Mam ich kilka u siebie, posadziłam w tym sezonie ( z przejściami), czytałam, że rosną na różną wysokość.
dajana 21:39, 05 gru 2012

Widzę że przypadłyście sobie do gustu z Basią ,cieszę się bardzo ,,wspólne pasje łączą ludzi to takie miłe Ciekawe gdzie teraz buszujesz .
Bogdzia 21:40, 05 gru 2012

Dajanka zorganizowana dziewczyna. Pozdrawiam Was obydwie.
akanta 21:45, 05 gru 2012

dajana napisał(a)
Wróciłam ,psina wysikana ,karmiki naładowane do pracy słonina i słonecznik zapakowane dla kotów się gotuje Zwierzyniec nie może być głodny Dla tych o dwóch nogach mięso się też pruży na jutro .Jednym słowem trzoda nie będzie piszczeć z głodu

Danusiu ,wciąż się śmieje ! Ale ty masz wielgachne gospodarstwo ,tyle przychówku nakarmić nie zazdroszczę choć i moje nieco tylko mniejsze ! Ale ten typ tak ma -zawsze go robota lubi.
dajana 21:46, 05 gru 2012

grembosia napisał(a)
Aniu, zrobiłam sobie przechadzkę po Twoim cudownym ogrodzie o każdej porze roku. To były bardzo miłe chwile.

Mam jedno pytanie, jak wysokie u Ciebie rosną Chopiny, bo to chyba najpiękniejsze róże (wg mnie).
Mam ich kilka u siebie, posadziłam w tym sezonie ( z przejściami), czytałam, że rosną na różną wysokość.

Zanim Ania wróci stoję tu na straży ! pilnuję ogrodu . Grembosiu Chopiny to najładniejsze naszych producentów róże ,,bez wątpienia jest nią biała Jest jeszcze równie piękna różowa ale nie pamiętam czy też jest pana Żyły .Ja jeszczejej nie posadziłam,wiosną wzbogaci mój ogród

Aniu gosci czekają gdzieś ty?