Ja sie nie dziwię,bo ja też.A tu słyszę jak podają prognozę i już poleci zima na minusie....a po 16-tym to się już zacznie.A niech tam i niech się szybko kończy bo utonę w marzeniach od tego oglądania.
Jestem kochana odpisywałam Ani an-tre.i chwilę mi to zajęło Jeszcze tylko 10 min mi daj na siusiu z moją psinką i już się nie ruszę z miejsca od ciebie
Wróciłam ,psina wysikana ,karmiki naładowane do pracy słonina i słonecznik zapakowane dla kotów się gotuje Zwierzyniec nie może być głodny Dla tych o dwóch nogach mięso się też pruży na jutro .Jednym słowem trzoda nie będzie piszczeć z głodu
Aniu, zrobiłam sobie przechadzkę po Twoim cudownym ogrodzie o każdej porze roku. To były bardzo miłe chwile.
Mam jedno pytanie, jak wysokie u Ciebie rosną Chopiny, bo to chyba najpiękniejsze róże (wg mnie).
Mam ich kilka u siebie, posadziłam w tym sezonie ( z przejściami), czytałam, że rosną na różną wysokość.
Danusiu ,wciąż się śmieje ! Ale ty masz wielgachne gospodarstwo ,tyle przychówku nakarmić nie zazdroszczę choć i moje nieco tylko mniejsze ! Ale ten typ tak ma -zawsze go robota lubi.
Zanim Ania wróci stoję tu na straży ! pilnuję ogrodu . Grembosiu Chopiny to najładniejsze naszych producentów róże ,,bez wątpienia jest nią biała Jest jeszcze równie piękna różowa ale nie pamiętam czy też jest pana Żyły .Ja jeszczejej nie posadziłam,wiosną wzbogaci mój ogród