Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Znowu na wsi

Znowu na wsi

kasiek 17:59, 26 wrz 2013

W galopie ogladam bo kolacje dla dzieci robię
Alez Ty w ciagu 1 roku zrobiłaś - no szacun do kwadratu! Zdrowie masz pewnie niesamowite
Postawiłaś na prostą forme i przejrzyste nasadzenia, trawnik jak malowany, rabatki - jak tak wyglądają po roku to za 3-4 lata tu bedzie szał! Sosna piękna, domek tez uroczy, murek z kamieni tez fajny
Gratuluje efektów i niesamowitej kondycji!
Aneczka 21:12, 26 wrz 2013

No kondycję to Jola musi mieć niezłą. Ja staram się wszędzie podsypywać korą żeby zielcko tak nie rosło, a Jola ma goliznę a tak czyściutko, no chwaścika nie widać i jeszcze pracuje, no szok
WilczaGora 15:36, 27 wrz 2013

piękne geometryczne rabatki i takie ładne nasadzenia
monteverde 20:38, 28 wrz 2013

Jolu wpadłam z rewizytą, obejrzałam wycieczkę do Hortulusa, pooglądałam Twoje rabatki i cieszę się , że powoli wracamy do normalności, może będzie czas i pogoda dopisze na inne przyjemności pozdrawiam serdecznie
KasiaWB 11:16, 29 wrz 2013

Jolu, dziękuję że zaglądasz do mnie ładne nasadzenia wykonałaś, wszystko da efekt w przyszłym roku, mnie szczególnie zachwycają trawki Serdecznie pozdrawiam
GorAna 19:16, 29 wrz 2013

Joku napisał(a)
Wyjrzałam przez okno. Strasznie zimno, brrr... Więc pstryknęłam kilka widoczków bliższych i dalszych przez okno na pięterku.

Jolu, coraz piękniej u Ciebie
Pozdrawiam
rozajerycha 19:11, 01 paź 2013

Joku kochana moja żono marynarza.Widoki z domku masz niczego sobie chociaż nie na plażę
Twoje miejsce "nowe"zaczyna żyć Twoim natchnieniem i jest coraz bogaciej i piekniej .
Życzę dużo sił i zdrowia Jolu obserwuję wszystkie zmiany ten ogród rośnie z nami dzięki Twojej gościnie i ja chętnie go odwiedzam
Ściskam i pozdrawiam
marta
AgnieszkaW 19:23, 01 paź 2013

Jakie ładne widoczki z okna masz, a za rok, jak się to wszystko rozrośnie, będzie pięknie. Pozdrawiam
Aneczka 19:46, 01 paź 2013

Jolu dziękuję za odwiedziny i podpowiedzi Buźka
Joku 20:00, 01 paź 2013

Dziękuję wam wszystkim za odwiedziny. Cieszę się bardzo z waszych wpisów i dziękuję za miłe słowa.
Ten sezon był bardzo pracowity, udało mi się opanować bałagan, obsadzić rabaty (w niektórych miejscach częściowo, niektóre pewnie do reorganizacji) cieszyć się trawnikiem. Wczoraj był pierwszy niewielki przymrozek. Poległa przynajmniej częściowo kirengeschoma.
W ostatnich wolnych dniach zrobiłam dwie podwyższone rabaty. Na jednej rosną już truskawki, kolejna będzie rozsadnikiem, miejscem gdzie mogę coś posiać. Wykorzystałam resztki kostki brukowej, wyszło nieco krzywo, ale mam nadzieję że rozrastające się rośliny zasłonią niedoróbki