Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Znowu na wsi

Znowu na wsi

Anitka 17:24, 16 sie 2017

Pięknie nasz skomponowane rabatki, cały czas u ciebie coś kwitnie. Super ta obwódka z żurawki. Oby nie dopadły jej opuchlaki.
Ewa777 17:27, 16 sie 2017

Jolu, czy pasowałoby Ci spotkanie w niedzielę zamiast soboty? Prognozy zapowiadają deszczowe, dlatego myślę o zmianie terminu.
barbara_kraj... 19:49, 16 sie 2017

hanka_andrus napisał(a)
Aniu, ja tu siedzę od 1 sierpnia! I się nie ruszam! Gospodyni miła, gospodarz milcząco akceptuje moją obecność, otoczenie przyrody wspaniałe, gdzie mi będzie lepiej! Siadaj, we dwie posiedzimy i popatrzymy na zachód słońca!

No to i ja się dosiądę, dawno na północy nie byłam. A w Waszym towarzystwie i w pięknym otoczeniu sama przyjemność czas spędzać.
Pozdrawiam Gospodarzy ogrodu.
Anusia 08:22, 22 sie 2017

Jolu dziękuję za mile spędzony czas na spotkaniu u Ewy. Mam nadzieję, że w ciągu dwóch sezonów mój ogród nabierze masy i będę mogła zaprosić do siebie gości.
Joku 21:02, 29 sie 2017

Nie było mnie znowu jakiś czas, tzn. byłam ale w waszych ogrodach.
Byłam też w międzyczasie na bardzo fajnym spotkaniu (już kolejnym) w ogrodzie Ewy777. Naoglądałam się pięknych rabat, sporej kolekcji hortensji. Obejrzałam na własne oczy słynną ściankę z lustrem, kamienne źródełko, Mirka (Mirkaka) obdarowała mnie kartonem skrętników i hortensją. Bardzo lubię nasze ogrodowe spotkania.

Ewa777 napisał(a)
To będziesz zadowolona Ona ma dość sztywne gałązki Super Bardzo lubię hortensje na pniu. Marzą mi się kolejne

Wiem Ewa, wiem
Joku 21:05, 29 sie 2017

gobasia napisał(a)

tak zupełnie w słońcu nie mam...rozmnażam ją bo bardzo mi pasuje taki pokrój..drugą mam jaśniejszą
w słońcu mam taką z dużymi liśćmi (kolor taki jak tej)i bardzo dobrze daje radę

Za nasiona jarzmianki już dziękuję
gdybyś coś upatrzyla u mnie daj znać

Z żurawką więc nie będę eksperymentować.
Nasiona jeszcze czekają, z pocztą nie było mi po drodze ( obowiązki najróżniejsze).
Nie mam już miejsca na sadzenie i póki co chęci.
Joku 21:07, 29 sie 2017

Sebek napisał(a)
Niesamowite jak szybko się zapełniły te rabaty A kto jak kto, pamiętam początki Lawenda wymiata!

Aż za szybko, niekiedy przerażenie mnie ogrania gdy pomyślę sobie jak to wszystko ogarnąć. Aktualnie walczę z lawendą. Część już przycięta, reszta czeka w kolejce.
Joku 21:10, 29 sie 2017

Anitka napisał(a)
Pięknie nasz skomponowane rabatki, cały czas u ciebie coś kwitnie. Super ta obwódka z żurawki. Oby nie dopadły jej opuchlaki.

Dziękuję za wizytę. Lubię kolorowy ogród, zielony jakoś mniej mi się podoba.
Opuchlaków póki co chyba mnie mam. Tfu, tfu, tfu, odpukać!
Joku 21:11, 29 sie 2017

barbara_krajewska napisał(a)

No to i ja się dosiądę, dawno na północy nie byłam. A w Waszym towarzystwie i w pięknym otoczeniu sama przyjemność czas spędzać.
Pozdrawiam Gospodarzy ogrodu.

Basiu mam nadzieję że się nie wynudziłaś w naszym towarzystwie.
W drodze powrotnej na południe chyba zrobiłaś przystanek w Warszawie, widziałam i czytałam relację.
Joku 21:15, 29 sie 2017

Anusia napisał(a)
Jolu dziękuję za mile spędzony czas na spotkaniu u Ewy. Mam nadzieję, że w ciągu dwóch sezonów mój ogród nabierze masy i będę mogła zaprosić do siebie gości.

I ja się czułam fajnie w waszym towarzystwie. Trzymam kciuki za twój ogród a na spotkanie kolejne już się cieszę.