Basieksp
22:56, 12 maj 2026
Fajny pomysł z tą balią
Jak masz możliwość to wprowadź dużo roślin, glony będą się mniej rozwijać. O komary bym się aż tak bardzo nie martwiła. Jak miałam wodę, deszczówkę do podlewania w kaście budowlanej, zawsze jakaś żaba tam siedziała
A co do roślin to tak jak napisała Gosia, zabiściek fajnie by wyglądał, są też mini lilie wodne. Ja też bardzo lubię w wodzie, miętę wodną, a ostatnio na brzegach oczka posadziłam dąbrówkę, zaskoczyła mnie bo dobrze sobie radzi w wodzie, na płyciźnie. Trawa turzyca u mnie też znalazła miejsce w oczku, zobaczę jak będzie rosła, narazie wypuściła pierwsze źródła
W oczkach robią takie pływające wyspy z roślinami , może byłby to jakiś pomysł ? Ale się rozpisałam
A co do roślin to tak jak napisała Gosia, zabiściek fajnie by wyglądał, są też mini lilie wodne. Ja też bardzo lubię w wodzie, miętę wodną, a ostatnio na brzegach oczka posadziłam dąbrówkę, zaskoczyła mnie bo dobrze sobie radzi w wodzie, na płyciźnie. Trawa turzyca u mnie też znalazła miejsce w oczku, zobaczę jak będzie rosła, narazie wypuściła pierwsze źródła