Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 20:34, 14 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Jak sie nie wywrocis to siem nie naucys !!

Żebyś Ty widziała moje cyrki przy talerzyku, orczyku, kanapach!!! Obsługa na mój widok zawsze wszystko zatrzymywała.... alem zawzięta
Kiedyś oburzona kolejka powiedziała "ta Pani to mogłaby jeszcze trochę poćwiczyć zanim stanie w kolejkę...." Bo ciągle talerzyk zatrzymywałam A godzinę się stało w kolejce pod wyciągiem....

przy talerzyku to spoko ... ja mam problem z przepaściami ))) ... Ania ze mną ... kręgosłup Ani z Ani samozaparciem w ściąganiu mnie na dół ...

no i ci wszyscy ludzie co z prędkością światła jeżdżą ... no oburzające ... nie ma ograniczenia prędkości na stoku z kalekami (i tu nie mówię o dzielnych kobietach w ortezie ) ... pytam czemu nie ma ??? ...
Tess 20:36, 14 sty 2013

Bożesz, przeczytałam moje cycki przy talerzyku ...
I trochę trwało, zanim ochłonęłam ze zdumienia, co owe Marzenkowe przy talerzu robiły i dlaczego Iza miałaby je zobaczyć...
Konstancja30 20:37, 14 sty 2013

Tess napisał(a)
Bożesz, przeczytałam moje cycki przy talerzyku ...
I trochę trwało, zanim ochłonęłam ze zdumienia, co owe Marzenkowe przy talerzu robiły i dlaczego Iza miałaby je zobaczyć...

bronić się nie bendem ...
Magda70 20:40, 14 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Jak sie nie wywrocis to siem nie naucys !!

Żebyś Ty widziała moje cyrki przy talerzyku, orczyku, kanapach!!! Obsługa na mój widok zawsze wszystko zatrzymywała.... alem zawzięta
Kiedyś oburzona kolejka powiedziała "ta Pani to mogłaby jeszcze trochę poćwiczyć zanim stanie w kolejkę...." Bo ciągle talerzyk zatrzymywałam A godzinę się stało w kolejce pod wyciągiem....

Grunt to się nie przejmować tą kolejką ale łatwiej powiedzieć gorzej to zrobić
Madzenka 20:42, 14 sty 2013

Iza od oślej w czarnej Górze do przepaści to kilka kilometrów było
Konstancja30 20:45, 14 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Iza od oślej w czarnej Górze do przepaści to kilka kilometrów było

aaaa ... to ja już fszystko wiem ... ... tam musiało być kilka oślich ... bo na mojej to przepaść była ...
Bogdzia 20:54, 14 sty 2013

Zobaczyłam w kamerce jak machałyscie i potem Irenka odwróciła się i poszła (na nartach) w stronę ,,talerzyków" a za nią ktoś w niebieskim zdecydowanie też do talerzyków sie udał. Wiedziałam ze u Ani w niebieskim Ty jeździłaś ale mysle -przecież ona dopiero sie uczyła to nie może tak zdecydowanie na nartach się poruszac. Pomyslałam pewnie niebieska kurtka była Ani a Iza tylko w niej jeżdziła w Rzeszowie a teraz to pewnie Ania w niej jeżdzi i nawet na watku napisałam że w niebieskim to Ania. Za chwilę jednak okazało się ze ta w niebieskim taka dzielna bo nart na nogach nie ma. Wiadomo kto był w niebieskim.Pozdrawiam.
anula_wn 21:24, 14 sty 2013

Iza, najważniejsze, że Jesteś cała
i z powrotem !
Pszczelarnia 21:26, 14 sty 2013

Izuś, prostuj opowiadanie o drobiu. Ja to mówiłam.... ? Kochamy drób i skrzydełka. Ściskam. Ta ("Ta", to skrót na mojego M.) mówi, żeś u nas była Izą, a jak wpisy czyta, to widzi Konstancję.
Madzenka 21:39, 14 sty 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Izuś, prostuj opowiadanie o drobiu. Ja to mówiłam.... ? Kochamy drób i skrzydełka. Ściskam. Ta ("Ta", to skrót na mojego M.) mówi, żeś u nas była Izą, a jak wpisy czyta, to widzi Konstancję.

to jest kliniczny objaw