Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Rench 18:45, 29 sty 2013

U mnie jest odwilż

aneta230972 18:48, 29 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)

Byłam na zakręcie marzeń i wiesz ? Piękne te Twoje obrazy z bajki. Taką zimę kocham

tak ... taka to i ja kofam ... tylko do niej trzeba kawałek pojechać bo miasto odziera ją z uroku ... plusowe temperatury odzierają mój dach ze sniegu i mam lawinę za lawiną ... masakra ... chodze od okna do okna i rejestruje gdzie nie sadzić ...

hmmmm ... nie ma tego za wiele ... tzn tego co pod nasady zostaje po eliminacji

Z obserwacji wiem, że masz wyjątkowy talent do wykorzystywania różnych dziwnych miejsc i przemieniania ich jak czarodziejka...... No właśnie
Czyli akurat jak o Ciebie chodzi to się droga Kontancjo-Izabelo nie martwię o brak miejsca pod ewentualne nasady. Nie będzie miejsca to sobie je stworzysz
Zeta 18:49, 29 sty 2013

Rench napisał(a)
U mnie jest odwilż

Hmmm to jakim cudem u mnie syyypieeeee ?????
Konstancja30 18:53, 29 sty 2013

u mnie sypie ... jest odwilż ... i nie ma to nic a nic wspólnego z cudem ... ciapata wersja zimy bez cudów własnie
anula_wn 18:53, 29 sty 2013

aaaa widzisz ! byliśmy tam, ale nie zimą i nie teraz
teraz jakby serca i opon zabrakło ! choć żal, jak się patrzy na te foty....oj żal......

bociek 18:55, 29 sty 2013

uuuuuuu, ktos tu mial fajne spotkanko i fotek nie naczaskal....Bo makowczyk milo ogladac, ale wolalabym zestaw Anula-Konstancja z przyleglosciami

Adamo, macham
anula_wn 18:57, 29 sty 2013

bo zima ma urok jak jest śnieg, mróz i jest się poza miastem !
a w mieście...nawet lato nie cieszy jak się człowiekowi asfalt do butów lepi....

u nas odwilż też !
z hukiem dwukrotnie, bo dach mam jakby dwuspadzisty, spadł mi śnieg i połamał kulę pod domem ...szła do przesadzenia, ale to ja miałam zadecydować , a nie śnieg ! foch
Mala_Mi 19:15, 29 sty 2013

U mnie też dachlawinen było ciągle i założyłam płotki śniegowe.. pomaga Kosztuje niewiele i Adamo Ci przykręci..a jak nie to nas zaprosisz i ci przyczepimy
Bo wcześniej było tak... drabiny , deski i co się da..... i wcale do nieba nie ma zamiaru włazić....

Zeta 19:19, 29 sty 2013

A czy przez te płotki na dachu to dach nie przeciążony ???
Konstancja30 19:33, 29 sty 2013

anula_wn napisał(a)
aaaa widzisz ! byliśmy tam, ale nie zimą i nie teraz
teraz jakby serca i opon zabrakło ! choć żal, jak się patrzy na te foty....oj żal......

Wasza górka była tak samo urocza ... i zapomniałaś jak się tam wyszalałaś ??? ... bo ja od razu mam przed oczami Anule co cieszy się jak dziecko ... z FB ...