Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 20:50, 19 wrz 2013

ka1sia napisał(a)

skąd ja to znam?
dzisiaj Adasiowi nie pomacham, bo bojam się AniAsc puszczę do niego oko
Iza, dlaczego tak zimno? w kominku napaliłam, we wrześniu !!!

Kasiu ja pamiętam lipiec jakieś roku mej młodości ... zimny ... mokry ... w końcu włączyłam ogrzewanie ... na ful ... następnego dnia rano po odpaleniu gnałam jak zwykle spóźniona do Krakowa na lotnisko po przyjaciół ... od rana słońce ... byłam spóźniona o ogrzewaniu zapomniałam ... wyobrażasz sobie jak "ciepło" miałam w domku po powrocie ))))) ... liczmy, ze Twój kominek i mój gaz zaczarują i wróci babie lato ...
Konstancja30 20:53, 19 wrz 2013

Sebek napisał(a)
To lubie, jedyne dwie strony do nadrobienia Podpatruje losy tarasu, bo szykujesz cudenko )

taras tylko ... cud to będzie jak go skończę ... znaczy skończymy ...
ka1sia 20:54, 19 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)

Kasiu ja pamiętam lipiec jakieś roku mej młodości ... zimny ... mokry ... w końcu włączyłam ogrzewanie ... na ful ... następnego dnia rano po odpaleniu gnałam jak zwykle spóźniona do Krakowa na lotnisko po przyjaciół ... od rana słońce ... byłam spóźniona o ogrzewaniu zapomniałam ... wyobrażasz sobie jak "ciepło" miałam w domku po powrocie ))))) ... liczmy, ze Twój kominek i mój gaz zaczarują i wróci babie lato ...

czarujmy w takim razie, bo ja nie chcę jeszcze zimy, przecież ja jeszcze ognisko chcę palić
Konstancja30 20:56, 19 wrz 2013

ognisko ... a jak ochcimy taras ? ... bo przecież ochcić musimy
Konstancja30 20:58, 19 wrz 2013

Syla napisał(a)
Twoje dechy położone .....a moje dzisiaj przyjechały 15m-wym wozem ..... miały dopiero w przyszłym tygodniu no ale wolały dzisiaj .... poprzez zaskoczenie ...... jeszcze większym było , że miałam je sobie sama rozładować ..... po małej nerwówce wchodzę do domu skacząc przez przeszkodę bo miejsce pozostawione na jutrzejszy wielki wjazd betoniary ..... kabaret w biały dzień .... buźkam Ciebie a do Adamo odmachuję

takie niespodzianki są po to by jak armagedon minie umieć się z nich śmiać ... a Ty jesteś wspaniała bo śmiejesz się już dziś ... finału nie mogę się doczekać ... ...
ana_art 20:59, 19 wrz 2013

mój M kupił 2 metry drzewa do palenia ogniska... paliliśmy 3 razy hahahah w tym tempie starczy nam na 10 lat conajmniej
ka1sia 21:03, 19 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
ognisko ... a jak ochcimy taras ? ... bo przecież ochcić musimy

no musowo hi hi hi ja już się cieszę
Konstancja30 21:04, 19 wrz 2013

ana_art napisał(a)
mój M kupił 2 metry drzewa do palenia ogniska... paliliśmy 3 razy hahahah w tym tempie starczy nam na 10 lat conajmniej

nie no ... Ana no to czeba ogniska zintensyfikować !!! ...
Konstancja30 21:06, 19 wrz 2013

ka1sia napisał(a)

no musowo hi hi hi ja już się cieszę

oj tak ... ja podwójnie ...
anula_wn 21:06, 19 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
siem upomniałam ... i dwie się zgłosiły ... a liczyłam na tłumy ... Kasiu ... Anuś buźka

ja robię za tłum ! ostatnio fitness odpuściłam