Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

ka1sia 22:15, 16 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)

no co? wstawaj szybciutko!
Konstancja30 22:19, 16 wrz 2013

i to na baczność ... wstałam ...

a leżałam z miny dumnego z wiedzy Kasi Adamo ))) ... nie dało się nie leżeć
ka1sia 22:24, 16 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
i to na baczność ... wstałam ...

a leżałam z miny dumnego z wiedzy Kasi Adamo ))) ... nie dało się nie leżeć

Adaś, macham do Ciebie
Adamo 22:45, 18 wrz 2013

ka1sia napisał(a)

Adaś, macham do Ciebie

I ja macham do Ciebie Kasiu.
W zasadzie to macham do wszystkich
Mala_Mi 23:22, 18 wrz 2013

Adaśko.. a ja jak zwykle najmocniej do Ciebie macham... bo ja Cię tofam.... wiesz?????
Magda70 09:31, 19 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
targi nie powaliły ... ale po głębszym zastanowieniu nie mogę powiedzieć, żeby rozczarowały ...

znalazłam bowiem 2 absolutnie już konieczne mi do życia rzeczy ... absolutnie podkreślam bo fiem Adamo, ze czytasz

ON ... onego w innej troszkę postaci zobaczyłam po raz pierwszy u Anuli i od tamtego dnia straciłam spokój ...

nic tylko mus takie hyśtadełko posiadać u siebie ... tylko jak ??? jak ja nie mam żadnej gałęzi na jakiej przedmiot mych westchnień mógłby zawisnąć ... no i po problemie ... oto co zobaczyłam

i zaraz musiałam wypróbować ... o bardzo wygodnie siem siedzi i można leżeć ... lubieżnie wygodne ... nie chciałam zejść ale musiałam bo Asia się już ładowała ... Asia ma taaaką gałąź dębową ... szczęściara ... a ja juz Asik byłam na stronie i pan minął się z prawdą mówiąc, ze tylko na stelarzu ten fotel można nabyć ... jest sam fotel i może być podwieszony ... na gałęzi też

nawiasem mówiąc gdy mnie już ściągnęły z tego cudnego hyśtadełka rzekłam rozanielona "to jest to ... ... muszę to mieć " ... i po chwili zupełnie przekonana dodałam "lekarz mi to przepisał" ... trzy panie obok od razu spytały o adres gabinetu gotowe gnać po receptę ... niestety rozwiałam nadzieje "bez refundacji drogie panie" ...

a teraz małą prywata do żona ... kochanie pamiętasz jak obiecaliśmy sobie, że w kwestii zdrowia nie będziemy ani oszczędzać ani dyskutować ?????????? ...

Iza...siedzę i ryczę...dobrze, że jestem sama w biurze...uff..no ryczę ze śmiechu...
Enya73 09:45, 19 wrz 2013

Ale super huśtadełko
Madzenka 19:38, 19 wrz 2013

Macham do Izy i Adamo
Konstancja30 19:46, 19 wrz 2013

na dechy pada ... chciałam wspomnieć nieśmiało, że wodę matce ziemi zapewniliśmy tymi dechami ... jak dechy były w ukryciu susza dokuczała ... jak tylko je wytargaliśmy leje ... za każdym razem jak dechy niebo zobaczą leje ... ja się bojam, że nie ma co doktoryzować się na koloryzowaniu tych dech bo jak chcę słońce zobaczyć to dechy czeba będzie dywanami zakryć ... mój wymarzony taras i dywany ... fuj ...

Adamo ja też do Ciebie macham ... stanęłam na stole i macham bo siem bojam, ze w tym tłumie mnie nie dojrzysz ...

Konstancja30 19:52, 19 wrz 2013

Anek ... taras gotowy ... czeka tylko na olej ... fajny jest i już go lubię ... dziewczynom się podobał ... Przemko go sprawdził osobiście ... to jeszcze nie był chrzest ale pierwszy chodzony na tarasie był !!! ...

Magda ... ja w pracy nie śmiem ... ja wiem, że u nas na izbie przyjęć mają kaftan ... bojam się żeby nie użyli ...

Anitko widziałam zakupy ... no to jest super ... pełny bagażnik zielonych jakkolwiek by to nie zabrzmiało ...

Madżen ... tylko Ty mnie kofasz ... ... wracam do "Gry ... " ... podobno trzeba się przez nią przeczołgać by dostać eklerkę na deser w postaci drugiej części ...