Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:23, 16 wrz 2013

asc napisał(a)
A ja uśmiałam się po pachy...... i musiałam doczytać do końca... nawet kosztem mojego zdrowia psychicznego.. bo zaraz mi sie dostanie..za siedzenie na forum a nie w pracy ...... .
Ile stało to zdrowotne huśtadełko.. bo mi sie też takei do dawna podobuje... ale cena już wcale......

I dziewczyny takie jak wy trzy nie ma nawet jednej w całych Kielcach

oczywiście, że ma ani jednej som setki ... ale cicho bo wrocławianki przeczytają ...

Anek ... Ty i hyśtadełko ... sama Ci kupię jak dobę na leżaku poleżysz (na wszelką okoliczność bo a nuż się sznurem żeglarskim każe przywiązać dementuję swą rozrzutność od razu ) ... ale fajne jest ...
Konstancja30 21:34, 16 wrz 2013

bociek napisał(a)
HAAAAAAAAAAAA! Ja juz dawno twierdzilam, ze Adamo na medal zasluguje jak nic!!!! Iza hystadelko dla zdrowotnosci musisz miec, potwierdzam za doktorem Zdrowie to rzecz majwazniejsza, szczegolnie psychiczne, bo jak dopisuje to globus nie neka ani migreny

Jak to z drzwi blat na stol... Iza, wez to zwizualizuj poproszem

A soboty zazdraszam Wam. No kurza stopa w takim towarzystwie to i na pustyni jest jak w raju

A ktory to Pan od trafek u Was siem wystawial byl???

kładziesz takie wypucowane drzwi na nogach i jest stół ... ja się zawzięłam bo uzależniona od katalogu Restauration Hardware zbzikowałam na punkcie starego drewna ... a drzwi mam stare i mówią wieki ...

mniej więcej tak jak na zdjęciu po prawej ... tylko ja chcę nogi i efekt jak po lewej ... i o ile pan stolarz na mój widok nie ucieknie na Marsa (robił mi podpórkę do półki i wyglądał na umęczonego moimi wskazówkami ) to będę blisko ...

pan od trawek był nasz (no to wyjaśniłam ) ... nie mam pojęcia skąd ten pan ... Joaska może będzie wiedzieć więcej ...
Konstancja30 21:35, 16 wrz 2013

irena_milek napisał(a)
ależ ta inspiracja świetna, chyba zburzę dom i na nowo coś stworzę

nie burz ... masz perełkę w ogrodzie
Konstancja30 21:37, 16 wrz 2013

BEATA_S napisał(a)
Zobaczyłam zdjęcia ze spotkania i żałuję , że nie mogłam być z Wami. Targi jak targi, ale o szkółkę bym zahaczyła
Iza mówisz, że Twój mąż jest na medal , taaaak?

szkółka zdecydowanie pobiła targi ... wystarczyło spojrzeć na bagażniki dziewczyn ... ja też załuję, ze Cię nie było ... czekam na spotkanie

nie ja mówię, ze żon na medal ... Kasia mówi ...
Konstancja30 21:38, 16 wrz 2013

Syla napisał(a)

ałć ..... Iza .... męcz Adasia .... wspieram z daleka

... jak nie pomoże zorganizuję nalot z bliska ... wtedy nie ma to tamto
Konstancja30 21:43, 16 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Izuś jak negocjacje w kwestii refundacji strat na ciele i umyśle?

Madżen standarcik jak to przy refundacji ... trzyosobowe szacowne juuury w skłądzie żon - ja - Nieletnia ... w afekcie godnym perfekcyjnej pani domu i pozostałej dwójki zacnego programu ... przedkłada swe potrzeby (w dwóch przypadkach poza mną oczywiście ) wyimaginowane jak uważam) ... i dyskusje trwają ... tylko zupełnie nie fiem po co ... hyśtawka musi być

a schodki ... o tu mogę odpuścić ... do czasu pozbycia się garażu
Madzenka 21:47, 16 wrz 2013

Huśtawka czy huśtadełko????
ka1sia 22:02, 16 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)

nie ja mówię, ze żon na medal ... Kasia mówi ...

Kasia ma rację
Konstancja30 22:06, 16 wrz 2013

Tess 22:06, 16 wrz 2013

Jak ja lubię tu zaglądać
Adamo z medalem. Złotym.
Rozwaliło mnie i olśniło jednocześnie.