Loosiu dla mnie wciąż nie ma na świecie roślin ekspansywnych choć tojeść faktycznie rozrasta się szybko ... odradza tam gdzie niby wszystko wykopałam ... jeżeli zawilce będą uprzejme się rozmnażać to super bo mam dla nich jeszcze wiele ... wiele zakątków ...
już je uwielbiam bo ozywiają ogród w czasie gdy wielu odpada ... wielu z bractwa zielonych ... mają fantastyczny pokrój i te subtelne kuleczki zawieszone jakby w przestrzeni, z których rodzą się subtelne a jednak silne kwiatuszki
Kasiu to będzie moja najpiękniejsza różana rocznica ślubu ... i wreszcie w moich kolorkach bo Adamo i pani kwiaciarka nieopodal nas bardzo kreatywni ... dostawałam różowo (wściekły róż ) herbaciane bukiety )))) ... to sobie na 19 stą sama bukiet zrobiłam
Konstancjo, zwycięskie róże przedstawiłam wg ilości oddanych głosów, zwyciężyła Parole, nie oparłam się i zakupiłam dwie z gołym korzeniem, posadziłam jako towarzystwo dla Vanilek. Gratuluję różyczek w drodze
no miałam wyobrażenie, ze rozmiary biorę pod uwagę ale jak czytam tu i ówdzie o tych różach ... dylematach to mój koloryzowany w środę włos traci pigment ... zanim wsadzę sporo mocnego studiowania przede mną ...
James planowany był na tyły i ufff słusznie ... przed miała się usadowić Jubilee ale chyba się przesiądzie ... a tu wejdzie inna parka ...
Constance Spry kwitnie raz ale ją musiałam mieć i liczę na to, że te kila metrów osiągnie ...
poczytałam ... zobaczyłam ... muszę przestać musieć mieć
Novalis jest dla mnie tak kontrowersyjna jak piękna ... u Safoy'i widziałam ją w połączeniu z bielą i nie to nie tak ... w Kutnie z mocnym różem i też nie ... ta kombinacja z inspiracji najbardziej mnie przekonuje ... z purpura widziałam bukiecik u gabisi ... pięknie ale w bukieciku bo na rabacie musze mieć spokojniej ... tony mają się uzupełniać subtelnie przepływając jakoś ... nie wiem czy to wypali ... Leo ma być ożywiającym akcentem ...
Ja nie wiedziałem ze masz bloga wlasnie go,sortuje super zdjecia ja tez zamówiłem sporo róż a miale juz nie zamawiać gdzie ja to pomieszcze
oj Kondzio a link w stópce od początku mojego tu istnienia ... tego się obawiam, że po pierwszych będą przychodzić kolejne i kolejne ... a ja bardziej nie mam miejsca