Mam tego klona, kupiłam w tym roku w Pisarzowicach
Tam są przynajmniej 3 szkółki, wybierzesz bankowo coś dla siebie Byle do wiosny !
Pozdrawiam serdecznie
Zaczęłam wprowadzać kolory do ogrodu bo kiedyś myślałam,że zielone to jeszcze urośnie ale kolor to już jakaś wyższa półka . Na wiosnę znów zacznę poszukiwania klona crimson sentry i perukowca bordowego ,ale tym razem z perukami bo mam odmianę która ich nie tworzy niestety .
Mam tego klona, kupiłam w tym roku w Pisarzowicach
Tam są przynajmniej 3 szkółki, wybierzesz bankowo coś dla siebie Byle do wiosny !
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Kasiu to początek świątecznych iluminacji tak powoli zaczynam coś robić . Na świerku zawiesiłam brokatowe bombki takie malutkie wielkości piłki do koszykówki , ale zdjęcia nie zrobiłam bo już ciemno było. A co do lampionów to je uwielbiam i co jakiś czas jakiś nowysię u mnie pojawia.
Mnie też bardzo podobają się latarenki, widziałam w gazetce promocyjnej w Jysku. Niedrogie mają, może starczy mi czasu żeby jechać zobaczyć. U Hani widziałam ładną czerwoną, ja potrzebuję czarnych, albo drewnianych.
U nas jeszcze na zewnątrz pustka, czasu brakło, ale w przyszłą sobotę już będzie ustrojone
Pozdrawiam