Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

bociek 12:08, 01 lip 2012

Z innej perspektywy

O raju, ale zakrecilas ta tujka!!! Perfekcyjne ciecie. Zdolniacha
Diana 09:08, 02 lip 2012

bialofiolet bociek Marzenko Jolu Lena beta Irenko Bardzo Wam dziękuję to takie wsparcie miło że zaglądacie
Nika u nas też pioruny były okropne nadrabiaj kochana, albo jeszcze lepiej po urlopie na żywo zapraszam
Anna mnie ceny gotowych spirali też odstraszyły ..........ale tak strasznie je chciałam mieć, i tak się wziełam w garść...........i teraz tnę sama trzymam kciuki za twoje spiralki
Milenka widzę że już napisano ci na jakiej stronie jest przed pierwszym cięciem ,dziękuję
baraga dziękuję i zapraszam serdecznie

Mam nadzieję ze nikogo nie ominełąm ..............jeszcze raz dziękuję wam
popcorn 09:49, 02 lip 2012

Diana fajnie że jeszcze nam pokazujesz Twoje cuda z ogrodu i jeszcze nie wyjechalas na urlop!
Spirala perfekcyjna!!! Ja tez taka chce!
pozdrawiam serdecznie i dzieki z ainfo nt ławki! JAk wroce z urlopu zajme sie sprawa Znalazlam je ciut taniej, 200 cm nie 180 - wolalabym szersza, ale chyba raczej mi nie sprowadza ich z Chin Jakby sie udalo dam Ci znac! Zawsze to jakies 150 zl do przodu!
pozdrowka
Karolina
Diana 09:53, 02 lip 2012

Ostatnio walczyłam z rabatą po lewej stronie wrzosowiska.......jeszcze troszkę kory brakuje i zrobię zdjęcia Nasadziłam się jak głupia22 żurawki, hakuro i wyrównywanie rabaty, kora..............zreszta sami wiecie ile to roboty...........
Pochwalę się czyms pięknym co ostatnio upolowałam..troszkę zniszczone.sama nie wiem czy malować czy właśnie takie maja urok-widac że długo stały na zewnątrz....nawet warstewka mchu na nich jest
oto moje kolejne ptaszyny zasiadły na wrzosowisku pod bukszpanem...są sporych rozmiarów!!! szer. ok. 35cm, wys.ok.18cm

udało mi się "złapać" taki widok szczerze mówiąc lawenda jest obecnie oblegana....
Zakwitły moje różyczki the fairy, mam ich 8 ,po 4 po każdej stronie jarzębiny pomiędzy nimi iglaki na pniu (żeby zimą nudno nie było) i z tyłu RH.Wszystko oczywiście w ramach z bukszpanu Jestem nimi zauroczona Oprócz nich jeszcze tylko jedna pomponella i róż więcej nie mam, stąd ta radość

Diana 09:55, 02 lip 2012

Karolinko ja uwielbiam robic fotki jeszcze jak wam sie podoba to juz wogóle jest radocha
W środę lecę do Anglii ,ale tam też będe robiła fotki jak cos ładnego zobaczę na bieżąco zawsze coś wrzucę A z ławką super....czekam
Diana 10:03, 02 lip 2012

Jeszcze pokażę zdjęcia drugiej spiralki strzyżenie lżejsze.....bo nie była aż tak zarośnięta jak poprzednia Tyle że wyższa-ma ponam 2 m....ciężko dosięgnąć czubek hahahah oczywiście fryzjer stał na stołku Ta niestety wolniej sie zagęszcza

Ostatnio wpadłam na super pomysł !!!!!!!!!!!
Moja suczka ma ulubione miejsca na trawniku, gdzie robi siusiu trawa niestety wypala sie nieraz i powstają żółte plamy
Ale mam na to SPOSÓB
Na agrowłókninie wysypałam ziemię, posiałam nasiona trawy i mam własną małą hodowlę do takich właśnie celów - uzupełniam ubytki i zapełniam nią plamy.........
Bardzo szybciutko wschodzi, po 2 tygodniach wygląda tak:
popcorn 10:04, 02 lip 2012

Dianko bezpiecznej podróży i koniecznie rób fotki! W Anglii znają się na ogrodach od kilkuset lat~Pamietam doniczki wszedzie w centrum Londynu... ech
Z łąwką czekam na info, ale pani jest sceptyczna najpierw kazała mi znaleźć 3 chętnych, a jak mi się udało to mówi że to stara ich oferta była i chyba nic z tego
Jak wrócisz wrócimy do sprawy? pozdrówka!
baraga1904 10:05, 02 lip 2012

...świetny pomysł z ta trawką, też mam suczkę... yoreczka
Lena 10:12, 02 lip 2012

Ale super spiralki - cała rabata rewelacyjna
Mille 10:38, 02 lip 2012

Hah, Beta mi odpisała, a ja nawet nie zauważyłam, ze to nie Ty I tym sposobem pogratulowałam jej Twoich lawend