Ja lubię prasować nawet męskie koszule i pościel jeszcze bardziej .Te pierwsze prasuje się bo cieszy ,że jest ,ale on nie wie i nie docenia .
Śmieci sortuje.
Tess nie wiesz w jakim miejscu te roślinki czy nie wiesz, czego potrzebują do wsadzenia? pozdrawiam
Nie wiem, w którym miejscu je posadzić
No, ale już prawie wszystkie wsadzone
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Aleś mi się odgryzła Tess jak będziecie trzymały kciuki to musi mi się udać
Walcz kobieto, będziesz moim motorem napędowym ja Twoje podarki wsadziłam do przechowalnika
Toż wiem, że na żartach się znasz
W przechowalniku będzie im dobrze.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Ja lubię prasować nawet męskie koszule i pościel jeszcze bardziej .Te pierwsze prasuje się bo cieszy ,że jest ,ale on nie wie i nie docenia .
Śmieci sortuje.
Podziwiam, że lubisz.
A co do docenienia - no, większość z nas ma przeświadczenie o braku docenienia
Też wczoraj padłam, jeszcze wcześniej, niż Madżenka.
To chyba ta pogoda tak na mnie (na nas) działa.
Aniu - czytałam w Twoim wątku, że pojechałaś.
Szkoda, że przez pogodę nie dało rady popracować.
W przyszłym tygodniu ma być sucho. Podobno, bo coś te prognozy ostatnio marną sprawdzalność mają.
Wpadłam z cytatem:
"Ja zasypiam pięć centymetrów nad poduszką" - to w pozycji medytacyjnej zasypiasz? Jakieś lewitacje przedsenne?
o..... no to teraz poprosimy instrukcję zasypiana nad poduszką
Nie znam instrukcji. Nie mam pojęcia, jak to się dzieje, ale naprawdę tak mam
No, mój M. ozłociłby każdego, kto by mu sposób na to moje natychmiastowe zasypianie pokazał