Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Gąszczu u Tess

W Gąszczu u Tess

Kindzia 10:05, 03 lis 2013

Tesiu. Dziękuję. Przyjdę z kościoła, obfocę, odezwę się.
beta 10:18, 03 lis 2013

rabatkę z niezapominajkami widziałam....na wiosnę cudnie będzie...sama się sobie dziwię że też jej nie zmałpowałam

buziam niedzielnie
Kindzia 12:20, 03 lis 2013

Tesiu wkleiłam, gdybyś mogła zerknąć.
Kindzia 13:44, 03 lis 2013

Dziękuję!!!

ewa004 14:27, 03 lis 2013

Tessiiiuuuu ..........gdzie jezdeś
Madzenka 17:06, 03 lis 2013

No gdzie?
Kindzia 18:31, 03 lis 2013

Tesia u mnie rad udzielała, zajęta była
AgnieszkaBK 19:04, 03 lis 2013

Świetne nowe rabatki Ja też nasadziłam sporo bergenii i chciałam jeszcze porozsadzać, ale w tym roku właśnie na nich pojawiły się opuchlaki i to w dużych ilościach Ziemowity z trawkami cudowne Pozdrawiam
Tess 20:52, 03 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

To wiosną bedzie piękny zakątek , już sie nie mogę doczekac.

To jest nas dwie, Bożenko, bo ja też się nie mogę doczekać
Mam nadzieję, że z tulipanami Angelique będzie wszystko OK. Bo nie pisałam, ale miałam taką samą przykrą niespodziankę z cebulkami, jak Madżenka. Trochę spleśniały niektóre, musiałam ratować.

ewa004 napisał(a)
Tesiulka wszystko pięknie ,a wiosną jak się rozrośnie to dopiero będzie czad

Dziękuję, Agentko Mam nadzieję, że będzie czad

Bogdzia napisał(a)
U mnie ciemierniki rosły obok azalii japońskich czyli na kwaśnej ziemi., dobrze się miały i rozsiewały na potęgę.

Bożenko, bardzo dziękuję za tę radę Dzięki Tobie posadziłam ciemierniki przed rododendronami.
Magda70 napisał(a)

Właśnie

Nie mogę dociec, czego konkretnie owo "właśnie" dotyczy
Magda70 napisał(a)

i właśnie planuję zakup everest bo nie mam jeszcze

Koniecznie kup everesta - ja jestem nią zachwycona. Nie wiem, jak póżniej, bo mam ją dopiero pierwszy sezon.
gusiarz napisał(a)
Magdziu - w poniedziałek była akcja kopania u teściowej... miało zostać posadzone jedno drzewko a skończyło sie na gruntownym czyszczeniu!! A wieczorem mama płakała, że jej wywaliliśmy pół ogrodu - choć sama palcem pokazywała co do wykopania. Jednak we wtorek po posadzeniu, przesadzeniu, zagrabieniu, wykorowaniu.... i co tam jeszcze można zrobić na "wy..." w ogrodzie - efekt był łał!! I zadowolenie na całej lini - a teraz mama planuje następne rabaty

Terenia - no bosko wyglądają rabaty - ja uwielbiam takie podsadzenia pod drzewami jak u Ciebie! Jak dla mnie ideał - i będę również moje wisznu podobnie zagospodarowywać, tylko myślę, że mniej geometrycznie. I jak człowieka cieszy "produkcja roślinna" - powiem jeszcze raz SUPER!!

Dziękuję Nieskromnie powiem, że mnie też się podoba
A dokumentacja fotograficzna z działań ogrodowych u teściowej jest gdzieś?
AgnieszkaW napisał(a)
Super rabatki Ci wyszły. Wiosną będzie pięknie

Każda z innej parafii. Ale tak chciałam, bo taka ze mnie kokoszka
Zrobiłam już kolejną, ale dokumentacji fotograficznej nie mam jeszcze.
Kondzio napisał(a)
Ale postępy bardzo ale to bardzo mi się podoba kawał roboty zrobiłaś hi hi hi

Dzięki, Konradzie.
To miłe, że doceniasz wkład, nie tylko efekt
Ale w odwalaniu kawałów roboty Miszczem jesteś Ty, Konradzie.
waska napisał(a)
Ale super ci to wyszlo
Moje hosty made in tess sa pieknie zolte
No i jak zrezygnowac z ogrodowiska . Tu hosty tam werbena, runianka, bodziszek ogrodowiskowe

Hosty same się wyprodukowały A co to za tekst, Asiu? Zamierzasz zrezygnować z ogrodowiska???
Tess 21:32, 03 lis 2013

Marzenko - papuguj, jeśli Ci się podoba - wszak zgapianie najwyższą formą pochwały jest Ale tu jest wiele ładniejszych ogrodów - warto uczyć się od najlepszych

Makkasiu - dziękuję, mnie też się trawkowo-cisowa podoba, choć kulki mało kulkowe jeszcze są

Madżenko - chciałabym, żeby tak było Ale jeśli zamierzenia eMa wypalą, znowu będę ogród przerabiać. Z lewej flanki na prawą

Bociek, byłaś? Teraz pewnie znowu Cię już nie ma... Buziaka złapałam

Renatko, nie mam pojęcia, czy w inspiracji jest Angelika, bo nie mam pojęcia, jak Angelika wygląda na żywo Kupiłam bo ładnie na fotce wyglądała... Dopiero potem mnie olśniło, że można ją połączyć z niezapominajkami.

Aniu (asc), wielkie, serdeczne dziękuję za pochwałę moich sadzoneczek Wielką mi frajdę sprawiłaś
Aniu (Monte) - właśnie u mnie też już rosną razem. Dziękuję za radę

Beta - no ja myślę, że już widziałaś - wszak dawno już fotki wiszą

Kindziu - chyba nie zasłużyłam na podziękowania. Chyba, że za straszenie opuchlakiem

Agentko i Madżenko - no jak to gdzie jestem? W ogrodzie byłam, oczywiście. Dzień taki piękny był, jak wiosenny. A roboty huk...

Agnieszko, jak się cieszę, że wróciłaś Kawał czasu Cię nie było.
Opuchlaki to utrapienie, ale ja już z nimi walczę. Dam radę.
Ale doradzam ostrożność i czujność - mnie też uspokajano, że to kulki nawozowe...

Buziaki dla wszystkich odwiedzających