a ja chciałam ci napisac ze zakątek ruszył z potrójną siła rośliny wyłaniają sie trzy razy gęstsze i to chyba do nich pójdzie odetka a przetacznik do fioletowej części ogrodu, to i to wspaniale zeszło dziękuję
Cudne te twoje wariację ogrodowe!
Zazdroszczę chęci i mocy.
Pięknego klamota wynalazłaś. Będzie się ładnie prezentował w ogrodzie. Więcej takich obrazków z ogrodu a może wtedy i ja dostanę kopa do działania. Mam nadzieję, że Evochichonek tego nie czyta, bo gotowa już mi tego kopa dosłownie zasadzić. Już ja ją znam Pozdrawiam!
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
"Pod płaczącym choinkiem" to rewelacyjna nazwa dla tej rabaty!
Uprzedzam, że zawłaszczam i używać będę, zatem proszę nie rościć sobie praw autorskich
A krzesło - owszem w lesie rosło Leżało pod krzaczorami, które wycięliśmy.
Zagrzebane nieco w ściółkę. To były krzaczory, których nie usnęliśmy przy pierwszych porządkach (jakieś siedem-osiem lat temu).
I tylko dlatego znaleźliśmy je dopiero teraz. Bo wówczas znaleźliśmy takie samo.
Znaczy - mam teraz dwa
Próżnuję trochę.
Trawki jeszcze nie wiedzą, na której rabacie zamieszkają. Czekają na moją decyzję.
A ja decyzje ogrodowe nie są moją mocną stroną
No się boję I nie mogę się zdecydować, co wybrać. Ale na razie tę decyzję muszę odłożyć.
Ja też Fajne, prawda?
Dziękować Tak mi intuicja podpowiadała, że połączenie nowoczesnej donicy ze skórzanym pasem to niezły pomysł i że da fajny efekt. Ale nie byłam pewna.
Ale skoro Madżenka chwali, znaczy, dobrze jest Wielkie dzięki
Koniecznie musisz mi Zakątek pokazać. Jutro sprawdzam, czy są zdjęcia
Potforze, nie nabijaj się
Izuś, wróciłaś! Super, zaraz do Ciebie zaglądnę.
Klamoty (cudne słówko, a tak rzadko używane ) są teraz dwa, ale pewnie doczytałaś
Obrazków nie mam Jutro może zrobię. Żałuję, bo chciałabym na Cię pozytywnie wpłynąć.
Przed Evochichonkiem - w razie zakusów - obronię Cię!
Też na to czekam.
Tesiskam wszystkich Miłych ujawnionych Gości
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.