Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

ewa004 23:33, 14 paź 2012

nieszka napisał(a)
Fajny ten Twój kącik wypoczynkowy a grilem. Mnie się podoba
A w to miejsce co zaznaczyłaś kułkami może zurawki, tylko cironelki lub inne o intessywnym limonkowym kolorze. Jak masz tam dużo cienia to by Ci ładnie rosły.
Albo azalie japońskie

Nieszko w tyk kąciku ładny jest tylko grill
i ściany porośnięte bluszczem i winem ,cała reszta do przeróbki i to kapitalnej
W te kółka to myślałam o posadzeniu czegoś wyższego niż żurawka ,jakieś dwa krzaczki o jasnym kolorze typu AZALIA
żartuje tam już jedna azalia jest.
ewa004 23:56, 14 paź 2012

Ja się żegnam nic już nie widzę cały dzień z przerwa na przygotowanie obiadu przesiedziałam na kompie.Czy to jest normalne
alinak 23:58, 14 paź 2012

no to przesadziłaś a spacerku nie było ...oj nie ładnie koleżanko
wiunia 00:13, 15 paź 2012

To nie jest Ewuniu całkiem oky, siedzenie cały dzień na kompie, witaj w klubie dziwadeł też dziś nie poszłam na niedzielny spacerek- pochłonął mnie "LAPTOK"
ewa004 10:37, 15 paź 2012

Już jestem dzień dobry wszystkim

Dzisiaj rano spotkała mnie niemiła niespodzianka ,ten potwór znajda ,kochana zresztą rozkopał mi rabatkę nigdy tego wcześniej nie robił
Chyba mu się nie podoba

Przedstawiam Speky dwuletni jak pisałam znajda,i prawda jest że takie psy bardzo są wdzięczne
ewa004 10:41, 15 paź 2012

wiunia napisał(a)
To nie jest Ewuniu całkiem oky, siedzenie cały dzień na kompie, witaj w klubie dziwadeł też dziś nie poszłam na niedzielny spacerek- pochłonął mnie "LAPTOK"

Wiuniu aż mi wstyd przed dziećmi ,chociaż one raczej już z chłopakami na spacery chodzą to jednak wieczorem wszyscy stwierdzili -No mamo dzisiaj to przegięłaś

Idę zajrzeć do ciebie działasz coś ?
ewa004 10:46, 15 paź 2012

alinak napisał(a)
no to przesadziłaś a spacerku nie było ...oj nie ładnie koleżanko

Alinko spacerek był polatałam chwilkę po ogrodzie
Ale dobrze mówisz trzeba się ogarnąć ,dzisiaj wyznaczyłam sobie limit czasowy

Ale jeszcze troszkę i mój wolny czas się skończy ,jeszcze ciągnę zwolnienie lekarskie po operacji ,ale od pierwszego wracam do pracy,a tam na szczęście nie mam dostępu do kompa.
wiunia 10:50, 15 paź 2012

Działam, ale słabo - pewnie wiosną ruszę z większymi nasadzeniami Właśnie wyczaiłam ,że w Lidlu są od dziś w sprzedaży róże na pniu za 16,99 więc nabrałam wielkiej ochoty na 2 szt białe czy kremowe, ale M zaplanował wyjazd "w przeciwną stronę i nie wiem czy jeszcze po południu coś zostanie w sprzedaży, bo to ciekawa oferta- prawda?
Gardenarium 10:58, 15 paź 2012

Oferta ciekawa, ale przed zima nie kupuj, bo kłopot z okrywaniem jest wielki, chyba że przezimujesz w chłodnym garażu.

Tutaj o różach i ich zimowaniu

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/209-przygotowanie-roz-do-zimy

Instagram Ogrodowiska
ewa004 11:28, 15 paź 2012

wiunia napisał(a)
Działam, ale słabo - pewnie wiosną ruszę z większymi nasadzeniami Właśnie wyczaiłam ,że w Lidlu są od dziś w sprzedaży róże na pniu za 16,99 więc nabrałam wielkiej ochoty na 2 szt białe czy kremowe, ale M zaplanował wyjazd "w przeciwną stronę i nie wiem czy jeszcze po południu coś zostanie w sprzedaży, bo to ciekawa oferta- prawda?

Rzeczywiście cena dobra ale to pewnie dlatego że jesień.
Ty masz gdzie przechować więc może się skuś ,jak się nie uda to straty finansowej wielkiej nie będzie.

Danusiu bardzo mi miło gościć cię po raz trzeci na moim wątku co prawda wypowiedz dotyczyła postu Wiuni ale byłaś u mnie