Dziękuję Danusiu za podpowiedź w kwestii zakupu róż ale czy się oprę? Jeśli kupię to przechowam w nieogrzewanym jasnym pomieszczeniu.
Pozdrawiam serdecznie
Wstawiam obiecane zdjęcie lustra,ale już się chyba z tego pomysłu wyleczyłam przynajmniej w tym miejscu
Przy okazji tego zdjecia widac w jakim stanie jest ta ceglana ściana
Po pierwsze lustro jest chyba jednak za wąskie ,a po drugie i najważniejsze zobaczcie co mi się w nim odbija ,najbrzydszy budynek ,któremu jak wszystko pójdzie zgodnie z planem na wiosnę zaśpiewam -a mury runą runą runą-ale póki stoi to straszy
I teraz mnie naszła taka myśl ,że chyba muszę najpierw zrobić porządek z budynkami i nasadzeniami żeby sobie potem taka elegancję walnąć jak lustro.
Ale tuje czwartą dosadzę
Na tej ścianie domu to nie ma co z lustrem chociaż to odbijające się okieno jest jak dla mnie fajne
A na płocie będzie dobrze ale jeszcze nie teraz jak thuje podrosną i zasłonią ramy, ale widoku starego budynku nie przewidziałam ) i właśnie dlatego zanim się zamówi nowe lustro, trzeba polatać z jakim starym i zobaczyć co w nim widać ) ewentualnie można by posadzić na końcu tego widoku jakieś rośliny, które by się przeglądały w lustrze zamiast budynku, z drugiej strony jak horti i inne podrosną, to one będą się w tym lustrze przeglądać
Myślę, że to było fajne doświadczenie z tym lustrem ja bym tak ostatecznie z niego nie rezygnowała
a thuję dosadz Pozdrawiam
Kasiu to lustro na tej ścianie to tylko pozowało do zdjęcia ,założenie było takie że zawiśnie na płocie ,ale póki co nie zawiśnie.
Ale kiedyś do tematu wrócę :
Kasiu na twoje oko wszystkie tuje przesunąć i dosadzić czwarta?
Justi witam cię serdecznie
Piękne są te inspiracje i rzeczywiście długo by czekać na taki efekt
Wątek" lustro w ogrodzie" oczywiście że znam ,jeden z pierwszych wątków z którymi się w całości zapoznałam
Tylko wszędzie jest tak pięknie a u mnie to taka wiocha ,że nie bardzo wiadomo od czego zacząć ,dlatego myślę sobie że chyba się trochę zagalopowałam
chyba łapie jakiegoś doła
Jako lek podam sobie ten den drugi watek który poleciłaś
Piękne te inspiracje z lustrem ,na pewno to lustro na tym płocie zawiśnie nie teraz ,ale zawiśnie
Ale jutro tak z ciekawości przymierzę je w tym miejscu,tu odbiciem będzie cis tylko ciekawe jak to wyjdzie w odbiciu