Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

monteverde 12:41, 17 sty 2015

I ja posprawdzałam Twoje hosty, a że miejsca w moim pryszczu mało zwróciłam uwagę na maluchy, spodobały mi się Frosted Mouse Ears i Sparkler, Little Jay chyba mam no i ze średnich świecąca Ivory Coast i Dream Queen a do Gosi muszę zajrzeć a Hosta ‘Kiwi Full Monty’już Ci się nie podoba? bo mnie bardzo i ladnie u mnie przyrasta pozdrówka
Kuklik 21:32, 17 sty 2015

Oczywiście, że mi się podoba, nie kupuję takich które mi się nie podobają musiałabym wymienić wszystkie A Kiwi Full Monty podoba mi się tak bardzo, że postanowiłam pogłębić temat i w tym roku (właściwie w ubiegłym) kupiłam jej mniejszy sport cudnej urody. Nazywa się Moulin Rouge i jest śliczna.
Z niedużych host ciekawa jest też Geisha i taka nowa też z ubiegłorocznych zakupów Foxfire Palm Sunday - niesamowite liście
wojtas2101 13:57, 18 sty 2015

Dzięki za linki, ja dużo host mam ze Skierniewic. A kiedy dokładnie wysyłasz zamówienie?
07_Rene 14:48, 18 sty 2015

Iza, jak długo czekałas na przesyłkę gazety? Też zamówiłam (w środę) i się doczekać nie mogę
Grzybki super wyszły. Podgladam realizacje schodkow. Pozdrawiam
monteverde 19:46, 18 sty 2015

Kuklik napisał(a)
Oczywiście, że mi się podoba, nie kupuję takich które mi się nie podobają musiałabym wymienić wszystkie A Kiwi Full Monty podoba mi się tak bardzo, że postanowiłam pogłębić temat i w tym roku (właściwie w ubiegłym) kupiłam jej mniejszy sport cudnej urody. Nazywa się Moulin Rouge i jest śliczna.
Z niedużych host ciekawa jest też Geisha i taka nowa też z ubiegłorocznych zakupów Foxfire Palm Sunday - niesamowite liście

Sprawdziłam u Fransena wszystkie śliczne
Kuklik 10:12, 19 sty 2015

wojtas2101 napisał(a)
Dzięki za linki, ja dużo host mam ze Skierniewic. A kiedy dokładnie wysyłasz zamówienie?

Mysle ze w marcu.
Kuklik 10:13, 19 sty 2015

07_Rene napisał(a)
Iza, jak długo czekałas na przesyłkę gazety? Też zamówiłam (w środę) i się doczekać nie mogę
Grzybki super wyszły. Podgladam realizacje schodkow. Pozdrawiam

Ja zamowilam jeszcze przed swietami
Kuklik 10:20, 19 sty 2015

monteverde napisał(a)

Sprawdziłam u Fransena wszystkie śliczne

Prawda? Nie mogę się doczekać wiosny, żeby zaczęły się budzić
Mala_Mi 14:31, 19 sty 2015

Dzięki, też zamówiłam przed chwilą prenumeratę, dzięki Tobie Tanio jak barszcz i do domu przyniosą Myślałam, że majątek będzie kosztować.
07_Rene 15:38, 19 sty 2015

Kuklik napisał(a)

Ja zamowilam jeszcze przed swietami

O matko! Toż to prawie miesiąc czekania. A ja myślałam, że będzie jak z innymi wirtualnymi zakupami, dziś kupię, zapłacę to pojutrze przyślą
Ciekawa jestem Twoich nowych host. Mam nawet wypatrzone miejsce na hosty u siebie, ale to dopiero dalekie plany. Wczesniej "kupa" innej roboty.