31 grudnia

...wyjtkowy dzien w wyjatkowym dla mnie roku

...
Dopiero dzisiaj uwiadomilam sobie,ze nie bylo mnie tutaj az 10 dni

...to niesamowite jak ten czas umyka ale gdy sie spedza go w milym towarzystwie i tak jak sie wymarzylo...kazdy kolejny dzien pija jak...godzinka...
Kochani przez ostatni czas nie zagladalam tutaj a wlasciwie nie zagladalam NIGDZIE

...ale to tylko dlatego, iz ten wyjatkowy swiateczny czas poswiecilismy sobie

... choc nie ominely nas kolejne "lekarskie" wizyty...kolano nadal nie w najlepszej formie

!
Przeczytalam WASZE wszystkie wpisy, bylo ich bardzo duzo i takie piekne... dziekuje Wam bardzo w imieniu swoim i moich chlopaczkow

:!!!!!!!
Rok 2012-ty byl wyjatkowy...miedzy innymi dlatego,ze odkrylam WAS, cudownych i najbardziej zyczliwych ludzi na swiecie !!!!!!!
...ale byl tez bardzo pracowity, nawet chyba bardziej niz bym tego chciala

...zwlaszcza koncowka, az se boje wracac za 2 dni do pracy...ale przeciez to szalenstwo kiedys musi sie skonczyc

!!!!!
DZIEKUJE ze pamietacie, ze zagladacie, ze kawkujecie, ze tulisiacie

....choc przyznam,ze po kazdej nieobecnosci mam wrzuty sumienia,ze wciaz brakuje mi czasu na to co bym chciala...a chcialabym byc tutaj...ale wmawiam sobie,ze to taki trudniejszy okres, ktory niebawem minie....bo przeciez minie

...musi

!!!!!
O wielu z Was myslalam siadajac do wigilijnej kolacji i o wielu z Was bede myslala gdy wybije polnoc....
KOCHANI....abyscie sie nie zmieniali, abyscie tworzyli nadala swoje piekne ogrody i realizowali najskrytsze zielone marzenia, abyscie znajdowali czas na wlasne przyjemnosci, abyscie doswiadczali radosci, zyczliwosci i milosci... tego Wam zycze z calego serca i... sobie tez
!