witam Natalciu kochana już niemogę się doczekać na twoje zdjęcia tyle nawojowałas u siebie napewno masz przepięknie fajnie że podoba CI się u mnie ja to mam tak na dziko a u ciebie to perfekcja buźiaki i dużo zdrówka kwiatuszki dla Ciebie
tak było
tak jest
kącik różany nowe nabytki NOSTALGIA I SZOPEN
a z tej strony in grid berman
a tu niedokończona kompozycja kwiatowa, myślałam o kaskadowej po lewej stronie czerwonej pelargoni żeby coś sobie wisiało co myslicie? a tu kaskadowe jeszcze małe
a tu siane pierwszy rok zobaczymy co wyjdzie dalie cynie itp. nawet już nie wiem co posiałami nowa funkia nie pamiętam nazwy i żurawka lime i heucherella widoczna z tyłu
Do tej doniczki na schodku daj coś jasnego, bo wszystko się zlewa z tym brązem .Wilczomlecz J.Frost, tytoń ozdobny albo i petunie, ale w jasnym odcieniu bladego fioletu.
To jest tylko mój punkt widzenia.
tutaj też nowa funkia nazwy nie znam
a to mój skarb już nie mogę się doczekać jak urośnie ciągle szukam dla niego dobrego miejsca cienistego którego u mnie mało
a tu bakopa komarzyca pelargonie takie tam kompozycje
tutaj też kompozycja jak się rozrośnie mam nadzieję na ładny efekt czekam na wegetację perukowca boję się że coś z nim nie tak od dołu puszcza młode a na pąkach zastój,, no i garaż do obrobienia
róża różowa do kompozycji z begoniami
maleńki warzywnik
piękne przyrosty sosenki
i tutaj też sosna będę próbować bonsai
a tu nowa kompozycja z boku domu proszę o surowe komentarze i nowy nabytek grujecznik japoński
z przodu trawa frosted curls i bronzowa wokoło grujecznika żurawki jeszcze małe Alabama, plum royal, southern comfort, i jeszcze kilka innych
tutaj hosta carex evergold i kulki z tuji
całośc słabo jeszcze widoczna z tyłu hortensje rózowe i biała obok miskant variegata proszę o ocenę jak to może się zachować w przyszłości po boku berberys czerwony i żólty dla kontrastu, będę cieła na niskie obwódki
dziękuję Haneczko myslałam że nikt do mnie już nie zajrzy a tu tak szybko, muszę zobaczyć co to wilczomlecz itd bo nie wiem, ja właśnie tak zawsze upieram się przy takich samych kolorach w danych rabatach, dziękuję za radę
tak to skromnie i w sumie nic nie widać na tych ostatnich zdjęciach ale wierzę że jak podrośnie to będzie się czym pochwalić, bo na razie widać tylko korę, myślałam o kamykach na środku, ale mam nadzieję że żurawki rozjaśnią to niedługo