Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

Moniika 16:51, 01 sie 2012

Bardzo sie cieszę na to spotkanie
Moniika 20:04, 01 sie 2012

Kilka aktualnych zdjątek wstawiam

jeżówka - zapomniłlam nazwę - zakup z allegro - nie szaleje u mnie jeszcze - rośnie drugi sezon i tak zakwitła
kwiatek nn kupiony od starszej Pani na rynku w zeszłym roku - lepiej się rozrósł nież ta jeżówka ze szkółki

Moniika 20:09, 01 sie 2012

Drugie kwitnienie powojnika , który ma opleść całą tę starą ławeczkę w przyszłości:
Pamela Jackmann
Moniika 20:21, 01 sie 2012

powoli pączki otwiera Polish spirit

i moje pachnące surfinie :

Moniika 20:27, 01 sie 2012

Czy ktoś może wie co to za roślina ? dostałam sadzonki od przemiłej sąsiadki, u której strasznie się rozrosła, ale ona też nie wiedziała jaka to roślina...
Megi 20:28, 01 sie 2012

Moniko, piękna jeżówka, urzekająca odmiana.
Dziękuję też za namiar na Dworek, o dziwo okazało się, że jest wolny termin, teraz tylko dogadać sprawy finansowe i może zawitamy tam szczęśliwą 13-stką
Moniika 20:31, 01 sie 2012

No i dziś przyszła paczuszka z Ogrodowiska : szpadelek do wycinania kancików na trawniku, ale nie zdążę w tygodniu się tym zająć, zresztą słabo mi to szło jak dziś próbowałam, muszę poczytać w wątku o kancikach jeszcze raz instrukcję:
Moniika 20:36, 01 sie 2012

Megi napisał(a)
Moniko, piękna jeżówka, urzekająca odmiana.
Dziękuję też za namiar na Dworek, o dziwo okazało się, że jest wolny termin, teraz tylko dogadać sprawy finansowe i może zawitamy tam szczęśliwą 13-stką

Ależ bym się cieszyła gdyby Wam się wszystko udało i oczywiście gdybyście byli zadowoleni!!!!! Nam się bardzo podobało, dobrze gotują, starają się bardzo, dom pełen fajnych, regionalnych akcentów, sama bym się tam na wakacje wybrała gdyby nie to, że mam za blisko i bez sensu... Ale najważniejsze żebyś była zadowolona Ty i Twoja Rodzina Osobiście tych Państwa nie znam byliśmy po prostu tam klientami
kasik778 21:20, 01 sie 2012

Monika352 napisał(a)
Kilka aktualnych zdjątek wstawiam

jeżówka - zapomniłlam nazwę - zakup z allegro - nie szaleje u mnie jeszcze - rośnie drugi sezon i tak zakwitła
kwiatek nn kupiony od starszej Pani na rynku w zeszłym roku - lepiej się rozrósł nież ta jeżówka ze szkółki

ten ostatni to gaillardia, kupiłam po raz pierwszy w tym roku
KasiaWB 21:24, 01 sie 2012

Witaj jestem i ja z rewizytą właśnie skończyłam czytać cały wątek masz wiele pięknych roślin, niektóre zapisałam sobie ku pamięci z kancikami napewno świetnie sobie poradzisz a efekt będzie powalający koniecznie zrób zdjęcia przed i po trzymam kciuki za kolejne realizacje serdecznie pozdrawiam