Kilka aktualnych zdjątek wstawiam
jeżówka - zapomniłlam nazwę - zakup z allegro - nie szaleje u mnie jeszcze - rośnie drugi sezon i tak zakwitła
kwiatek nn kupiony od starszej Pani na rynku w zeszłym roku - lepiej się rozrósł nież ta jeżówka ze szkółki
Czy ktoś może wie co to za roślina ? dostałam sadzonki od przemiłej sąsiadki, u której strasznie się rozrosła, ale ona też nie wiedziała jaka to roślina...
Moniko, piękna jeżówka, urzekająca odmiana.
Dziękuję też za namiar na Dworek, o dziwo okazało się, że jest wolny termin, teraz tylko dogadać sprawy finansowe i może zawitamy tam szczęśliwą 13-stką
No i dziś przyszła paczuszka z Ogrodowiska : szpadelek do wycinania kancików na trawniku, ale nie zdążę w tygodniu się tym zająć, zresztą słabo mi to szło jak dziś próbowałam, muszę poczytać w wątku o kancikach jeszcze raz instrukcję:
Ależ bym się cieszyła gdyby Wam się wszystko udało i oczywiście gdybyście byli zadowoleni!!!!! Nam się bardzo podobało, dobrze gotują, starają się bardzo, dom pełen fajnych, regionalnych akcentów, sama bym się tam na wakacje wybrała gdyby nie to, że mam za blisko i bez sensu... Ale najważniejsze żebyś była zadowolona Ty i Twoja Rodzina Osobiście tych Państwa nie znam byliśmy po prostu tam klientami
Witaj jestem i ja z rewizytą właśnie skończyłam czytać cały wątek masz wiele pięknych roślin, niektóre zapisałam sobie ku pamięci z kancikami napewno świetnie sobie poradzisz a efekt będzie powalający koniecznie zrób zdjęcia przed i po trzymam kciuki za kolejne realizacje serdecznie pozdrawiam