Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

beta 13:05, 17 sie 2012

Moniko a kiedy na to spotkanie jedziecie?

bo mi się cos ubzdurało że już powinnaś być po

p.s rozchodnik cudny, jakoś nigdy wczesniej nie zwracałam na niego uwagi, zresztą nie tylko na niego, dopiero ogrodowisko otworzyło mi oczy na rośliny, i jestem z tego powodu baaarrrdzo szczęśliwa
Moniika 14:43, 17 sie 2012

Jedziemy jutro rano!!! 18.08, a rozchodniki faktycznie często są niedocenionej... U mnie jest dużo słonecznych i suchych miejsc o których lubię czasem zapomnieć... I to właśnie idealnie miejsce dla nich! Poza tym nawet w zimie ładnie wyglądają a kwitną jak wszystko inne już przekwita
due 15:18, 17 sie 2012

Sorka, że tak długo mnie nie było ale najpierw miałam wielkie szczęście a potem nieszczęście. W konsekwencji tego przez dwa bite tygodnie mam zakaz chodzenia. Teraz będę miała dużo czasu żeby z Wami pogadać.
Tymczasem udanych zakupów życzę i czekam na relacje.
Pozdrawiam.
Moniika 16:23, 17 sie 2012

due napisał(a)
Sorka, że tak długo mnie nie było ale najpierw miałam wielkie szczęście a potem nieszczęście. W konsekwencji tego przez dwa bite tygodnie mam zakaz chodzenia. Teraz będę miała dużo czasu żeby z Wami pogadać.
Tymczasem udanych zakupów życzę i czekam na relacje.
Pozdrawiam.
No hej! Juz wszystko u Ciebie przeczytałam... Czasem tak bywa dobrze za na Ogrodowisko wróciłaś
Welka 18:52, 17 sie 2012

Monika352 napisał(a)
Ewelinko kupiłam dla Ani

Witam, Ania na pewno się ucieszy
Pozdrawiam
due 20:03, 17 sie 2012

Monika352 napisał(a)
No hej! Juz wszystko u Ciebie przeczytałam... Czasem tak bywa dobrze za na Ogrodowisko wróciłaś

Wrzuciłam trochę nowego, ale ty się pewno szykujesz do wyjazdu. Ciekawa jestem co kupisz, ale jak zawsze pewnie dużo. Gdzie ten twój ogród to wszystko mieści?

Napisz mi gdzie kupiłaś cebulki w tamtym roku i czy warto tam robić zakupy. Wiem mówiłaś mi kiedyś ale zapomniałam. Ja właśnie zbieram się na ich zakup i muszę mieć jakiś polecony sklep.
Diana 09:04, 18 sie 2012

Monika352 napisał(a)

Moniczko zakupy super Trawki, wrzosy i wszystko śliczne.

Diana 09:05, 18 sie 2012

Życzę udanego spotkania czekam na fotorelację
pozdrawiam
AniaK 15:27, 18 sie 2012

Moniko, ależ się u Ciebie działo, już nadrobiłam.
Zakupy super, biały rozchodnik rewelacja. Ja też z wyjazdu kilka roślinek przywiozłam, niestety samochód nie dał się rozciągnąć na więcej.
Ciekawe co przywieziesz ze spotkania, oczywiście czekam na fotorelację.
Pozdrawiam
Madzenka 22:31, 18 sie 2012

Moniko pokaź nam Twoje zakupy Fajnie było cię widzieć u Szmitów