Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

Moniika 21:22, 16 sie 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Dopiero teraz znalazłam chwilkę.
Jak dziś dzwoniłaś to pierwsza myśl - nie było mnie na forum i pewnie coś nie tak z wyjazdem.
No co Ty !!! Jedyne co by mnie powstrzymać mogło to jakś nagła nieprzewidywalna choroba ciężka niebywałe!!!! Np, moja siostrę coś ugryzlo przedwczoraj w nogę jak leżała na tarasie ( nie wie co bo odlecialo) i tak strasznie stopa jej napuchła ze chodzić nie może....) ale to był pech
Pojadę jeszcze tam i dokupie tych rozchodnikow bo białe są żadsze dużo i cena zdecydowanie dobra!! Jak byłam potem po ziemie w OBI to za 18 zł mieli takie miernoty ze szkoda gadać!! Zreszta w tej szkółce maja dużo rzeczy w b.dobrych cenach
Bardzo sie cieszę na ten wyjazd, mam nadzieje ze pogoda podpisze
Moniika 21:23, 16 sie 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Zapomniałam dodać, że rozchodnik jest prześliczny

Bardzo sie cieszę ze Ci sie przyda i sie podoba i ze jest akurat okazja " dostarczyć"
Welka 21:44, 16 sie 2012

Monika, jakbym miała jechać według pierwotnej wersji z moim M to właśnie taki nagły wypadek się zdarzył, bo M naprawiając samochód sprawił, ze teraz wcale nie jeździ.
W OBI kiedyś nacięłam się na żurawki, był napis "żurawki w odmianach - 9,99" wszystkie odmiany to purple palace, a cena (zawsze biorę w OBI przedmioty pod czytnik) - 29,99, spytałam się kogoś z obsługi działu czy może mi znaleźć taką za 9,99 i niestety się nie udało, bo "to pewnie kartka ze starej promocji". Tak właśnie złapali mnie rok wcześniej - wzięłam dwie żurawki (z których jedna żółta nie przeżyła zimy), miały być po 9,99, na paragonie (niestety już w domu) sprawdziłam i było 14,99, ale robiliśmy jeszcze inne zakupy i przy kasie się nie kapnęłam. Rzadko tam kupuję rośliny, bo mają raczej drogo i z reguły poprzebierane i marne.
Pozdrawiam
Moniika 10:12, 17 sie 2012

Ewelino! Także OBI tylko do kupowania ziemi sie nadaje!!!
Poprzesadzalam sobie wczoraj sporo roślin i dla Eve zrobiłam w doniczkach sadzonki z bergeni dziś pójdę jeszcze tego białego rozchodnika dokupić bo mam za mało ! Kupię jeszcze 4, to będzie dopiero efekt
Pozdr. M
Welka 10:17, 17 sie 2012

Monika, Ania Monte pisała u siebie, ze tez chce białego, jak masz nr do niej to jak możesz to zadzwoń.
Pozdrawiam
kasik778 10:18, 17 sie 2012

Moniko ja nie kupuję raczej roślin w OBI, mają koszmarne ceny w porównaniu z innymi sklepami i szkółkami, ale to w ogóle drogi market.
Jedynie co było fajnego w tym roku to przecena magnolii latem, ze stu paru były przecenione na 15 zł, ale jak pojechałam kupić to zastałam pustą półkę...
Ewa 10:32, 17 sie 2012

ładne zakupy
Moniika 12:56, 17 sie 2012

Ewo dzieki za odwiedziny Ewelinko kupiłam dla Ani
Kasiu! Dokładnie tak uważam jak Ty ale mam go akurat po drodze i dlatego czasem tam bywam pozdrawiam m
Milka 12:59, 17 sie 2012

Zakupy udane, rozchodnik naprawdę wielki i tylko po 10!!
powojnik bardzo obficie kwitnie, ta odmiana jest exytra!
Moniika 13:02, 17 sie 2012

irena_milek napisał(a)
Zakupy udane, rozchodnik naprawdę wielki i tylko po 10!!
powojnik bardzo obficie kwitnie, ta odmiana jest exytra!

Dzieki Irenko