AniaK
10:20, 04 paź 2013
Marzenko, ciesz się ciesz, nie ma to jak taka wygrzana w słońcu malinka prosto z krzaka, o jeżynę też muszę się postarać
Marto, dziękuję, całe szczęście słoneczko nas rozpieszcza, chociaż zimno i jesień zachwyca
. Muszę nadrobić ze zdjęciami w wolnym czasie, na razie staram się zakończyć sadzenie cebul, a końca nie widać
Iwonko, uśmiałam się z tymi owocami
, ale widzę wszystko przed Tobą, przeprowadzki nie zazdroszczę, ale możliwość tworzenia ogrodu pozytywnie tak
. Życzę więc dużo, dużo zdrówka i siły, żebyś mogła się cieszyć nowym ogrodem
. Chociaż pewnie troszkę starego szkoda zostawiać.
Elu, na razie jesień wynagradza nam słoneczkiem te niskie temperatury, oby jak najdłużej
. Jabłonka, zobaczysz jak szybko urośnie i będzie cieszyć smacznymi jabłkami
, tylko dobrze ją umocuj, bo niestety pod ciężarem jabłek w tym roku pół mi się złamało
, ale odrośnie, a jabłek i tak miała dużo
. W zeszłym roku pryskałam na mszyce, a w tym roku przeszłam z chemii na EM(pozytywne mikroorganizmy) i tylko tym podlewałam i pryskałam i jestem zadowolona, bo wiem że są zdrowsze
, mają trochę plamek, ale mam nadzieję że z roku na rok dzięki mikroorganizmom będą zdrowsze.
Pozdrawiam słonecznie

Marto, dziękuję, całe szczęście słoneczko nas rozpieszcza, chociaż zimno i jesień zachwyca

Iwonko, uśmiałam się z tymi owocami

Elu, na razie jesień wynagradza nam słoneczkiem te niskie temperatury, oby jak najdłużej

Pozdrawiam słonecznie