AniaK
13:39, 13 paź 2013
Kasiu
, truskawki w październiku smakują naprawdę niesamowicie i są bardzo aromatyczne
, mam tylko nadzieję że to ich owocowanie nie spowoduje że zima je zaskoczy.
Beatko, postaram się choć po wczorajszym wietrze i ulewnym deszczu w nocy, drzewa ogołociły się z liści, winobluszcz, grujecznik hortensja pnąca prawie gołe, a takie były śliczne jesienne kolory. Ale myślę, że coś tam się znajdzie
.
Marzenko, oj tak praca w ogrodzie pochłonęła mnie, bo chcę ze wszystkim zdążyć, a jeszcze po twoich metamorfozach, to mnóstwo pomysłów kołacze się po głowie
Nie zazdroszczę sadzenia cebulek pod brzozą, ja ostatnio wymyśliłam sobie cebulki dość blisko ścieżki i nie pomyślałam że tam może być beton podtrzymujący polbruk, no więc wzięłam przecinak i młotek
i wykuwałam dziury, po spodem była już ziemia, więc i takie narzędzia czasem się przydają
.
Parę ujęć zza szyby, pochmurno u nas i dżdżysto dzisiaj.
Pozdrawiam wszystkich niedzielnie

Beatko, postaram się choć po wczorajszym wietrze i ulewnym deszczu w nocy, drzewa ogołociły się z liści, winobluszcz, grujecznik hortensja pnąca prawie gołe, a takie były śliczne jesienne kolory. Ale myślę, że coś tam się znajdzie

Marzenko, oj tak praca w ogrodzie pochłonęła mnie, bo chcę ze wszystkim zdążyć, a jeszcze po twoich metamorfozach, to mnóstwo pomysłów kołacze się po głowie

Parę ujęć zza szyby, pochmurno u nas i dżdżysto dzisiaj.
Pozdrawiam wszystkich niedzielnie