Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzy mi się Siedlisko....

Marzy mi się Siedlisko....

popcorn 14:23, 20 sie 2012

Jakoś mi się Twoje fotki nie chcą otwierać
Przetacznik 14:31, 20 sie 2012

Aniu te jednoroczne trawki -Dmuszki zasuszają się idealnie, nie tracą zielonkawego koloru, nie sypią się, jeśli w porę ścięte. Ja też 1 raz w życiu posiałam i pięknie wyrosły - są bardzo subtelne. W przyszłym roku obsadzę nimi chyba brzegi ścieżki...
Przetacznik 14:32, 20 sie 2012

a ptaszynki ślicznie złapałaś - jak ich różnorodność...
AniaK 14:54, 20 sie 2012

Oj nie wiem dlaczego Karolka

Weroniko no to się cieszę , muszę zobaczyć czy właśnie już ich nie ściąć.
A ptaszków jest dużo więcej gatunków, tylko nigdy nie zdążę ich złapać aparatem.Nie myślałam, że ich tyle będzie, dopiero jak powstał strumyk to nagle tyle się pojawiło, czasem jest tu jak na lotnisku, jedne odlatują inne przylatują.
Fajnie im się przypatrywać
kasik778 16:18, 20 sie 2012

Witam
choroba trawkowa to chyba to wszystkich tutaj na forum trafiła, ja mam to samo, właśnie zastanawiam się, gdzie wcisnąć miskanty i żółte Hakone
AniaK 20:33, 20 sie 2012

kasik778 napisał(a)
Witam
choroba trawkowa to chyba to wszystkich tutaj na forum trafiła, ja mam to samo, właśnie zastanawiam się, gdzie wcisnąć miskanty i żółte Hakone

To ja dokładnie to samo robię
Diana 23:02, 20 sie 2012

AniaK napisał(a)
Witam Elu i dziękuję za tak miłe słowa
Staram się, tu na Ogrodowisku tyle pięknych zdjęć, jeszcze nie wszystko wychodzi.

Np. dziś upał, a wtedy najwięcej ptaków przylatuje do strumyka, napatrzeć się nie mogę
Ale do zdjęcia im zrobić to już sztuka, próbowałam dziś:

Jeszcze muszę poćwiczyć
Ach jeszcze tyle różnych przylatuje, tylko nie zdążę aparatu włączyć.

Piękne
Pragnę zauważyć jak pięknie kolorystycznie dopasowały sie do otoczenia
AniaK 23:16, 20 sie 2012

Piękne i zabawne Dianko, dziś się zaparłam wzięłam statyw i siedziałam na trawnikuz 15 minut zanim pierwszy przyleciał. Kapiel biorą na całego, jedno skrzydło do góry drugie, potem ogonek ( nie dziwię się że potem glony rosną), potem suszenie, a czasem powtóka, bo może nie dokładnie.Spróbuję kiedyś kamerą nakręcić
Diana 23:20, 20 sie 2012

to ja taki filmik poproszę !!!!!!!!! mój tata uwielbia oglądać zachowania wszelkich żyjątek będzie miał mały seans
Ja na ptaszynki magłabym patrzeć i patrzeć......są słodziutkie.
Welka 23:22, 20 sie 2012

AniaK napisał(a)

Witam

To ja dokładnie to samo robię

To jak już obie wpadniecie gdzie powciskać trawy to wrzućcie zdjęcia, bo mam miskanta i żółte hakone na liście do zamówienia w tym tygodniu i też będę kombinowała gdzie je wsadzić