Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzy mi się Siedlisko....

Marzy mi się Siedlisko....

beta 19:36, 23 wrz 2012

AniaK napisał(a)
Beatko, ta dynia akurat nie, u mnie wszystkie w tym roku zielone są, muszę je pozrywać i dołożyć do kompozycji.
Jest jedna z tych dużych, ale jest naprawdę ciężka więc czeka na M żeby ją podniósł i zaniósł do garażu, będzie pyszna zupka dyniowa

Ciekawa jestem jaki masz pomysł z marcinkami???, cieszę się że mogłam Cię czymś zainspirować

Pozdrawiam serdecznie

tak sobie pomyślałam żeby marcinki dorzucić do tej rabaty która ma być pod szopką, mają śliczny kolor, no i kwitną teraz gdy juz niewiele kwiatów kwitnie, ciszą oko, ta rabata jest akurat na wprost tarasu, więć fajnie by było jakby tam stale jakiś kolor gościł
AniaK 19:45, 23 wrz 2012

Fajny pomysł, dają dużą plamę koloru jesienią, a wypełniają rabatę zielenią. Tylko gdzieś w dalszym planie bo dół nie wygląda fajnie, mączniak go atakuje.
reni 20:25, 23 wrz 2012

AniaK napisał(a)

cudnie..pozdrawiam
beta 20:45, 23 wrz 2012

AniaK napisał(a)
Fajny pomysł, dają dużą plamę koloru jesienią, a wypełniają rabatę zielenią. Tylko gdzieś w dalszym planie bo dół nie wygląda fajnie, mączniak go atakuje.

ok, dzięki Aniu za radę
AniaK 22:11, 23 wrz 2012

Reniu dziękuję i również pozdrawiam
zuza12 14:13, 24 wrz 2012

Witaj Aniu.
U ciebie jesiennie ale wciąż pięknie. Czy te marcinki masz tylko w tym kolorze? Szukam jakiś innych kolorów.
Pozdrawiam
AniaK 07:40, 25 wrz 2012

Witaj Zuza, marcinki mam w trzech kolorach dwa te ktore pokazałam (fiolet i ciemne fiolet.-różowe) i jeszcze niskie jasno fioletowe, ale jeszcze nie kwitną
Pozdrawiam
Przetacznik 09:34, 25 wrz 2012

AniaK napisał(a)
Dziękuję Marto, nie jest tak idealnie

Dziś u nas jesień pokazała swoje przyjście z tej gorszej strony, wiało padało zimno się zrobiło.

A tu jeszcze ostatnie dni lata, choc kolory juz jesienne

I szerszen zjadający jabłka strach podejść, a siedzi tak od rana do wieczora, to jego oiąte jabłko

No proszęmoje zdjęcia chwalisz a sama śliczne robisz: )

Cyklameny też wspaniale wyszły tło takie barwne,jak dżungla jakaś...
popcorn 09:42, 25 wrz 2012

Piękne zdjęcia! Ech, jesień już niestety...
pozdrawiam!
betysia 09:50, 25 wrz 2012

Anus helooooo - macham z daleka!!!!!!!!
ale cudne zdjecia pokazalas...tak jesiennie sie zrobilo ale w tej najpiekniejszej odslonie....
Sciskam mocniusio i fajniusiego dnia zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!