Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przydomowy - na zmiany gotowy...

Ogród przydomowy - na zmiany gotowy...

anipla 02:21, 06 lut 2013

pomidorki juz rosły...ten był wyjątkowy ...krzaczek wysokości ok 10 cm i pomidorki miał ...

obsadzony brzeg (przyszłego ,jak dzieci podrosną )oczka a na razie dziury...mix warzyw i kwiatów....i nawet kancik zrobiłam...tylko ulewa go szybko zalała błotkiem....

pomidorka "wywrotowca" też miałam ,a co...

anipla 08:37, 06 lut 2013

w 2011 roku było mało - kwiatki obmarzły za to w zeszłym :

zapylanie było...

po zapyleniu...

popcorn 08:38, 06 lut 2013

Fajny wywrotowiec! Niedługo siejemy na rozsadę, ale dopiero w maju na zewnątrz.. ech gdzie ten maj?
I mini pomidorek też ładny - ciekawe czemu taki mały urósł?

pozdrawiam!
Juzia 08:43, 06 lut 2013

Nie no....masz miszcza! Tyle Ci powiem
beta 09:47, 06 lut 2013

Juzia_G napisał(a)
Nie no....masz miszcza! Tyle Ci powiem

Mala_Mi 10:23, 06 lut 2013

Widzę, że z powrotem zawęziłaś rabatę do tylko narożnika...... , ja bym to połączyła z frontem....
Żółty iglak rośnie wielki... wejdzie Ci w okno.. będziesz go przycinać??? Czy nie lepiej od razu go eksmitować? I w jednym stylu podciągnąć rabatę aż do wejścia do domu... czyli obwódka z bukszpanu aż do końca.. pasuje równo posadzić żywopłocik, bo potem jedne będzie większy , drugi będzie mniejszy. To reprezentacyjne miejsce....
Pozd. mnie nie musisz się słuchać i zapisywać głosów, bo ja na projektowaniu się nie znam..
anipla 11:28, 06 lut 2013

]
anipla 11:30, 06 lut 2013

muszę lecieć- siła wyzsza- odpowiempo powrocie - dziękuję
anipla 09:34, 07 lut 2013

ewalm – jeszcze raz opiszę i narysuję tylko najpierw dokończę podsumowanie …inaczej nic nie znajdę nawet ja – tak namieszałam.. dziękuję

hanka_andrus- dziękuję

grembosia – teraz obsadzić wirtualnie ….i wiosna …. I na rabatę rewolucja….

popcarol
- oj tak..gdzie ten maj.......a co do pomidorka to nie mam pojęcia , może jakieś nasiona im się zaplątały...nigdy wcześniej nie spotkałam się z taki "gatunkiem"...jakiś wynalazek ale śmiesznie wyglądał

beta
--

anipla 09:39, 07 lut 2013

asc napisał(a)
Widzę, że z powrotem zawęziłaś rabatę do tylko narożnika...... , ja bym to połączyła z frontem....
Żółty iglak rośnie wielki... wejdzie Ci w okno.. będziesz go przycinać??? Czy nie lepiej od razu go eksmitować? I w jednym stylu podciągnąć rabatę aż do wejścia do domu... czyli obwódka z bukszpanu aż do końca.. pasuje równo posadzić żywopłocik, bo potem jedne będzie większy , drugi będzie mniejszy. To reprezentacyjne miejsce....
Pozd. mnie nie musisz się słuchać i zapisywać głosów, bo ja na projektowaniu się nie znam..

Aniu znam - nie znam- każdy pomysł na wagę złota...
.... rośliny do exmisji z tej bocznej -- na początku chciałam zostawiać ,ale ta boczna musi być od nowa obsadzona - już dojrzałam do tej decyzji....tak jak napisałam post wyżej Ewalm - skończe podsumowanie to rozrysuję bo i naczej będzie misz masz.....dziękuję i pozdrawiam