Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przydomowy - na zmiany gotowy...

Ogród przydomowy - na zmiany gotowy...

grembosia 08:43, 26 maj 2013

hanka_andrus napisał(a)
Super się organizujesz! I nawet narzędzia Tobie kupują! Z pomocą do ogrodu to trzeba stopniowo, żeby nie zniechęcić, i chwalić przed rodziną i sąsiadami.
Wtedy dumnie pierś do przodu wypinają: jam to zrobił! Przecież są prace, które tylko emom pasują i odpowiadają.
Powodzenia!

Jaka ta Hanka mądra kobieta
Pięknie, coraz piękniej.
popcorn 10:53, 29 maj 2013

Anitko roslinki wczoraj przyszly, malenstwa ale sa podleje je i umieszcze w cieniu wraz z moimi, wszystkich nie wsadze. Jutro jedziemy na Mazury, zdzwonimy sie w tygodniu, ok? Buziaki
Robertop 14:23, 29 maj 2013

Witam, Ciekawa ta konstrukcja na fasolkę. U mnie też w tym roku będzie jej dużo. Pozdrawiam.
hanka_andrus 07:00, 30 maj 2013

Zapowiada się fasolkowy rok i u mnie.
Pnące już czepiają się podpór. Świąteczne pozdrowienia zostawiam, do pracy nie trzeba, można dłużej pospać, ale jak tu spać, jak słoneczko w okno zagląda?
Składam wiec zaległe wizyty, ale po cichutku, gospodarzom nie trzeba robić popłochu swoimi odwiedzinami.
Bogdzia 21:35, 30 maj 2013

Pozdrówka zostawiam . Jutro się widzimy.
eda 22:00, 30 maj 2013

anipla napisał(a)
Witam piękne okazy pozdrawiam
Nati 12:03, 01 cze 2013

anipla napisał(a)
Witaj Natalio

Czytałam u Hanusi rozmowę o bratkach...
zobacz jakie ja mam pokrajcowane samosiejki https://www.ogrodowisko.pl/watek/2028-ogrod-przydomowy-na-zmiany-gotowy?page=93
pozdrawiam

dziękuję za odzew, piękne te bratki mam nadzieje że u mnie też coś się rozmnoży, ale i innych kwiatów u ciebie nie brakuje, naprawdę pięknie i kolorowo
popcorn 09:33, 03 cze 2013

Hej Anitko, zagladam i pozdrawiam! Pokazesz te szkodniki mutanty?

pozdrawiam!!
anipla 12:03, 03 cze 2013

pierwszy raz cos takiego widzę ...czy to opuchlaki? czy co to to jest? w kilka godzin powygryzały liście...azalii,rh, liatry, za horti się wzięły...

anipla 14:44, 03 cze 2013

Margarete napisał(a)
Dziekujemy za gościne u ciebie i za miłe spotkanie Anitko, mama nadzieję żę teraz ty odwiedzisz kiedys nasze strony. Pozdrawiamy serdecznie twoje pociechy a szczególnie serdecznie twoja urocza Oliwke, która ci dzielnie towarzyszy w kolejnych ogrodowiskowych spotkaniach.

Małgosiu -dziękuję za miłe słowa odwiedziny - z chęcią - umówimy się to Bożenkę zabiorę ze sobą ..i Oliwkę oczywiście...

co do Oliwki to : rozmawiałam ostatnio z Bożenką na temat święta róż i potem w domu tak sobie dedukowałam kto jedzie i czy jeszcze będziesz miała miejsce w aucie i jak tak sobie liczyłam to powiedziałam że jakby jedno miejsce wolne było to może bym się z Tobą zabrała -na to Oliwka jakie jedno , a ja co na dachu mam jechać czy w bagażniku ?

ogrodniczka rośnie - w dzień dziecka nie chciała jechać na imprezę na którą wcześniej dostała bilety tylko do Bożenki na spotkanie ,przekonałam ją jednak na imprezę - nie była zbytnio zadowolona