Anitko, dzisiaj w ciągu dnia było nawet nieźle; słonko grzało i na tarasie było cudnie. Ale wiał piekielnie zimny, przenikliwy wiatr i jak słonko się schowało za którąś z chmur, czy jak w ogóle zaszło, zrobiło się okropnie zimno! Siedzimy przy kominku Tylko losujemy kto ma iść dołożyć drewna
Hej, Anitka, działaliście coś dzisiaj czy odpoczywasz? Pogoda nieciekawa, zimno, z domu nawet się nie chce wyjść. Ja dzisiaj miałam gości, ale trochę zdjęć zdążylam porobić. Pozdrawiam
A skąd.......rano ścigała mnie praca, wiesz my mamy wolne ale moi Niemcy niestety nie więc ciągle był telefon, mail, telefon, mail i tak zleciało do południa a potem drobne zakupy...i rozpadało sie u nas od godzin południowych a poza tym było tylko 5 stopni ......wyszłam nawet na moment do ogrodu, wyrwałam wiadro chwasów jak przestało padac bo łatwo po deszczu szło, obcięłam przekwitłe tulipany i szafirki i.......biegiem wróciłam do domu pod kocyk i do szklanki ciepłej zielonej herbaty
Może w niedziele mi sie uda zrealizowac to co zaplanowałam...........
Za chwile ide nakryc agro niektóre rosliny bo ma byc dzis zimna noc a jutro jeszcze zimniejsza......
Najzimniejsza ma byc z poniedziałku na wtorek az -3 stopnie. Trawki jesli nie były w szklarni to nie ma sie co dziwic że nie rosna bo w ogrodzie tez dopiero nieśmiało zaczynaja. Pozdrówka.