Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Anity

Ogródek Anity

Anita1978 07:43, 13 maj 2014

Krys napisał(a)
to po wpisie Magdy :tecza śliczna tez u mnie w okolicy ostatnio często jest,ogród cudny,ale TRAWNIK to juz mistrzostwo

Trochę porwało zanim nauczyłam sie o niego dbać. Trochę chorował, ale po dobraniu odpowiedniego dla naszej piaszczystej ziemi nawozu jest ok.
Pozdrawiam Krysiu
Anita1978 07:44, 13 maj 2014

asiach napisał(a)
Piękny ogród, piękna tęcza.

Na razie jest to bardzo zielony ogrod! U mnie więcej kolorów od czerwca, jak róże zaczną kwitnąć! A na razie jest zielono- zielony
Margaret_ka 11:46, 13 maj 2014

Witam,

Anitko, ogród przepiękny. Aż trudno uwierzyć, że to taki młody ogród (pamiętaj OGRÓD nie ogródek ).
Ta rabata widoczna z salonu, której kiedyś nie lubiłaś, to podczas kwitnienia tulipanów wygląda ślicznie. Fajnie zestawianie kolorystyczne.

Ogromnie cieszę się, ze mnie do Ciebie przywiało, a to za sprawą pewnego postu o agrowłókninie, ze nie zamierzasz jej zdejmować. To tak jak ja. Ja kupuję i rozkładam kolejne rolki, ale przy samej roślince agro nie mam.

A jeszcze bardziej cieszy mnie to, ze znalazłam odpowiedź na pytanie, które ogromnie mnie nurtuje: dlaczego młode przyrosty iglaków dziwnie zbrązowiały. Moje wyglądają tak samo - też podejrzewałam przymrozki. Ulżyło mi.

Twój wątek dodany do ulubionych - będę częstym gościem.

Moje rabatki też są póki co zielono-zielone. Ale kombinuję, czekam na kolejne kwiaty.
Ja dopiero zaczynam moją przygodę z ogrodem.

popcorn 12:11, 13 maj 2014

Cudne fotki, jaka tęcza!!
pozdrawiam!
Margarete 13:46, 13 maj 2014

Anita1978 napisał(a)

Powiem ci szczerze , że nie wiem!

Jak to nie wiesz...........może tylko krępujesz sie powiedzieć.........to marycha przecież tam rosnie...
Margarete 13:49, 13 maj 2014

Tęcza super z ogrodem, nawet zielono-zielonym, ale za to jakim slicznym- na pierwszym planie
Anita1978 14:57, 13 maj 2014

Margaret_ka napisał(a)
Witam,

Anitko, ogród przepiękny. Aż trudno uwierzyć, że to taki młody ogród (pamiętaj OGRÓD nie ogródek ).
Ta rabata widoczna z salonu, której kiedyś nie lubiłaś, to podczas kwitnienia tulipanów wygląda ślicznie. Fajnie zestawianie kolorystyczne.

Ogromnie cieszę się, ze mnie do Ciebie przywiało, a to za sprawą pewnego postu o agrowłókninie, ze nie zamierzasz jej zdejmować. To tak jak ja. Ja kupuję i rozkładam kolejne rolki, ale przy samej roślince agro nie mam.

A jeszcze bardziej cieszy mnie to, ze znalazłam odpowiedź na pytanie, które ogromnie mnie nurtuje: dlaczego młode przyrosty iglaków dziwnie zbrązowiały. Moje wyglądają tak samo - też podejrzewałam przymrozki. Ulżyło mi.

Twój wątek dodany do ulubionych - będę częstym gościem.

Moje rabatki też są póki co zielono-zielone. Ale kombinuję, czekam na kolejne kwiaty.
Ja dopiero zaczynam moją przygodę z ogrodem.

Witam
No cieszę sie , że ci się podoba. Zapraszam w czerwcu do wątku- będą roże
W wolnej chwili odwiedzę twój wątek!
Pa!
Anita1978 14:58, 13 maj 2014

popcarol napisał(a)
Cudne fotki, jaka tęcza!!
pozdrawiam!

Dzisiaj za to grad co chwile!
Anita1978 14:58, 13 maj 2014

Margarete napisał(a)

Jak to nie wiesz...........może tylko krępujesz sie powiedzieć.........to marycha przecież tam rosnie...

Nie chciałam na głos mowić, bo będą pielgrzymki do mnie!
MagdalenaK8 15:18, 13 maj 2014

No tęcza pierwsza klasa.....
Pozdrawiam